به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، شیرینی های خانگی همیشه طرفداران خود را دارد امروز می خواهیم دستور تهیه یک نوع شیرنی به نام اسکار را به شما آموزش دهیم.
بیشتربخوانید : طرز تهیه یک غذای خوشمزه خراسانی
مواد لازم:
آرد - ۱۵۰ گرم
کره - ۱۰۰ گرم
پودر قند - ۵۰ گرم
تخم مرغ - یک عدد
وانیل - نصف قاشق چای خوری
پودر هل - نصف قاشق چای خوری
پسته یا بادام خرد شده - مقداری
مارمالاد برای تزیین - کمی
کره نرم شده را همراه پودر قند با همزن میزنیم، بعد زرده تخم مرغ، وانیل و هل را اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم. همزن را کنار میگذاریم، آردی را که قبلا الک کردیم کم کم به مواد اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم تا خمیر نرم و لطیفى به دست آید. سفیده تخم مرغ را با چنگال میزنیم تا از لختگى درآید، بعد با دست گلوله هاى کوچکى درست و با کمک نی در وسطش حفره کوچکی ایجاد میکنیم. گلولهها را اول در سفیده و بعد در پودر پسته میغلتانیم و توى سینی فری که با حرارت ۱۷۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه از قبل گرم کردیم، میچینیم. بعد از خارج کردن شیرینیها اجازه میدهیم تا خنک شود. وسطش را با مارمالاد پر میکنیم.
منبع: روزنامه خراسان
انتهای پیام/