دانشگاه امام صادق (ع) برای سال تحصیلی ۹۹-۹۸ در دوره‌های کارشناسی ارشد پیوسته ویژه برادران و کارشناسی ویژه خواهران دانشجو می‌پذیرد.

اعلام حداکثر ظرفیت پذیرش دانشجو در دانشگاه امام صادق (ع)به گزارش  حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، بر اساس شرایط و ضوابط پذیرش دانشجو در دانشگاه امام صادق (علیه السلام)، حداکثر ظرفیت رشته‌های تحصیلی در مقطع کارشناسی ویژه خواهران ۱۶۰ نفر و حداکثر ظرفیت رشته‌های تحصیلی در دوره کارشناسی ارشد پیوسته ویژه برادران ۶۹۰ نفر اعلام شده است.

رشته‌های تحصیلی در دوره کارشناسی ارشد پیوسته ـ. ویژه برادران در جدول زیر آمده است:

 

 

 

اعلام حداکثر ظرفیت پذیرش دانشجو در دانشگاه امام صادق (ع)

اعلام حداکثر ظرفیت پذیرش دانشجو در دانشگاه امام صادق (ع)

کلیه داوطلبان می‌بایست علاوه بر شرایط عمومی آزمون سراسری، دین مبین اسلام و مذهب شیعه اثنی عشری اعتقاد داشته باشند. همچنین به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و ولایت مطلقه فقیه التزام داشته باشند.

یرای داوطلبان متولد سال ۱۳۷۷ و بعد از آن؛ انجام خدمت سربازی یا تحصیل در حوزه علمیه و مانند آن تاثیری در شرط سنی ندارد.

داوطلبان باید از سلامت و توانایی جسمی و روانی برخوردار بوده و پایه‌های تحصیلی یازدهم و دوازدهم یا داشتن گواهی دیپلم و پیش‌دانشگاهی را گذرانده و در یکی از گروه‌های آزمایشی ریاضی و فنی، علوم تجربی و علوم انسانی آزمون سراسری شرکت کرده باشند.

ثبت نام در دانشگاه امام صادق «علیه السلام» دو مرحله دارد که شامل ثبت نام در آزمون سراسری و انتخاب گزینه علاقمندی به دانشگاه امام صادق «علیه السلام» مندرج در آن و مراجعه به سامانه ثبت‌نام اینترنتی دانشگاه امام صادق «علیه السلام» به نشانی isu.ac.ir و تکمیل اطلاعات مورد نیاز است.

داوطلبان پس از ثبت نام در آزمون سراسری و دریافت شماره پرونده آزمون سراسری لازم است با مراجعه به پایگاه اینترنتی دانشگاه قسمت گزینش دانشجو حداکثر تا تاریخ ۲۹ اسفند ۱۳۹۷ به شرح ذیل اقدام به ثبت‌نام کنند. توصیه می‌شود داوطلبان ثبت‌نام خود را به روز‌های آخر اسفندماه موکول نکنند، همچنین اطلاعات لازم قبل از ورود به سامانه ثبت‌نام آماده شود.

داوطلبان برای ثبت نام لازم است کد ملی داوطلب در قسمت مربوط وارد کرده و نظام آموزشی داوطلب (شامل جدید: دبستان -دبیرستان، یا قدیم: دبستان- راهنمایی- دبیرستان) در قسمت مربوط وارد و پس از ورود مشخصات فردی، معدل‌های تحصیلی، آدرس دقیق منزل داوطلب، نام و کد مرکز پیش‌دانشگاهی/ پایه دوازدهم و دبیرستان/ پایه یازدهم، مندرج در بالای کارنامه تحصیلی داوطلب و ... باید هزینه ۱۸ هزار تومان را در سامانه ثبت نام دانشگاه بپردازند و رمز عبور و کد رهگیری را دریافت کنند.

چنانچه داوطلبان پس از تکمیل ثبت نام و واریز هزینه آن، موفق به دریافت رمز عبور و کد رهگیری نشوند، ثبت‌نام آن‌ها تکمیل نشده است و باید دوباره جهت ثبت‌نام به سامانه مراجعه کنند. همچنین داوطلبانی که قبل از آغاز ثبت‌نام آزمون سراسری اقدام به ثبت‌نام در دانشگاه امام صادق کرده اند لازم است از تاریخ اول اسفند تا ۲۹ اسفند ۹۷ با وارد کردن کد ملی و رمز عبور مجددا وارد سامانه ثبت‌نام دانشگاه شده و شماره پرونده آزمون سراسری خود را ثبت کنند.

داوطلبان نظام جدید آموزشی (دبستان، دبیرستان، ۶-۳-۳) لازم است بعد از مشخص شدن معدل کتبی سال دوازدهم حداکثر تا پایان خرداد ۹۸ با وارد کردن کد ملی و رمز عبور مجددا وارد سامانه ثبت‌نام دانشگاه شده و معدل کتبی خود را ثبت کنند.

پس از ثبت‌نام داوطلبان در آزمون سراسری و سپس در سامانه ثبت‌نام گزینش دانشگاه امام صادق علیه السلام، گزینش دانشگاه از میان داوطلبان معرفی شده چند برابر ظرفیت توسط سازمان سنجش آموزش کشور برای شرکت در آزمون شفاهی دعوت به عمل می‌آورد. در این مرحله صلاحیت‌های عمومی و علمی داوطلبان مورد بررسی قرار می‌گیرد.

اصلی‌ترین معیار‌های علمی پذیرش که به صورت جدی در مرحله آزمون شفاهی مورد بررسی قرار می‌گیرند، عبارت‌اند از معدل‌های داوطلب خصوصا معدل کتبی دیپلم و نمره و رتبه کل آزمون سراسری؛ لذا بالاتر بودن این دو عامل به معنای کسب امتیاز بیشتر در صلاحیت‌های علمی داوطلب است که قدرت رقابت وی با دیگر داوطلبان را افزایش می‌دهد.

داوطلبان معرفی شده سازمان سنجش به دانشگاه با ضرایب خاص مربوط به این دانشگاه تعیین می‌شوند. این ضرایب در دروس زبان و ادبیات فارسی (۴)، معارف اسلامی (۴)، زبان عربی (۴)، زبان خارجی (۲) و در سایر دروس همان ضرایب آزمون سراسری است.

گفتنی است ثبت‌نام و قبولی در این دانشگاه محدودیتی برای داوطلب در انتخاب رشته‌های آزمون سراسری ایجاد نمی‌کند و در صورت پذیرش در این دانشگاه، رشته قبولی داوطلب در آزمون سراسری نیز پا برجا بوده و داوطلب می‌تواند از میان آن دو رشته پذیرفته‌شده، رشته و دانشگاه مورد علاقه خود را انتخاب کند. انتخاب رشته این دانشگاه در مرحله آزمون شفاهی صورت می‌گیرد، به همین منظور نیازی به انتخاب رشته‌های این دانشگاه، هنگام انتخاب رشته در آزمون سراسری نیست.

 اواخر شهریور۹۸،  اعلام نتیجه  پذیرفته‌شدگان

نتایج نهایی پذیرفته‌شدگان اواخر شهریورماه از طریق پایگاه اینترنتی isu.ac.ir (برادران) و www.isuw.ac.ir (خواهران) اعلام خواهد شد.

طول دوره آموزشی کارشناسی‌ارشد پیوسته ویژه برادران حدود ۷ سال و دوره آموزشی کارشناسی خواهران حدود ۴/۵ سال و به صورت تمام وقت روزانه است و در طول تحصیل لازم است دانشجویان ضوابط و مقررات دانشگاه را رعایت کنند. همچنین واحد‌های کارشناسی‌ارشد (فوق‌لیسانس) در دوره کارشناسی ارشد پیوسته برادران به دانشجویانی ارائه خواهد شد که حداقل معدل لازم را در دروس کارشناسی کسب کرده باشند یا از عهده امتحان جامع داخلی که از بعضی دروس کارشناسی صورت می‌گیرد، برآیند.

با توجه به اینکه رشته‌های تحصیلی دانشگاه ماهیتاً تلفیقی است، لذا ضرورتاً تعداد زیادی از دروس حوزوی و علوم اسلامی همراه با دروس دانشگاهی و زبان‌های عربی و انگلیسی (یا فرانسه) در سطح مکالمه کامل و فهم متون به دانشجویان ارائه می‌شود.

تشکیل گرایش‌های اعلام شده در رشته‌های تحصیلی، در صورتی ممکن خواهد بود که تعداد دانشجویان واجد شرایط هر گرایش، با توجه به ضوابط دانشگاه به حد نصاب لازم برسد.

هزینه تحصیل از دانشجویانی که مطابق ضوابط دانشگاه فارغ‌التحصیل شوند دریافت نمی‌شود و صرفاً دانشجو به‌طور رسمی متعهد می‌شود که پس از پایان دوره آموزشی به میزان نیمی از مدت تحصیل خود را با نظر دانشگاه در داخل یا خارج دانشگاه (در پاره‌ای از موسسات دولتی یا غیردولتی) خدمت کرده و فقط در مواردی از قبیل: انصراف، اخراج یا انتقال، هزینه‌های طول تحصیل خود را به دانشگاه پرداخت کند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.