به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، احمدرضا عسگری رئیس اداره نظارت بر فرآوردههای خوراکی و آشامیدنی دانشگاه علوم پزشکی شیراز اظهار کرد: در بازدید شبانه و دورهای و در پی تشدید نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی از سوی کارشناسان این مدیریت، فعالیت یک کارگاه غیرمجاز به علت رعایت نکردن مسائل فنی و بهداشتی و استانداردهای لازم در تولید این محصول غذایی، جلوگیری و تعطیل شد.
وی ادامه داد: در حال حاضر شماره تلفن ۰۷۱۳۲۱۲۲۲۸۲ و سامانه گویای ۱۹۰ برای دریافت گزارشهای مردمی در خصوص تخلف عرضه موادی که با سلامت مردم ارتباط دارد فعال است و شهروندان میتوانند در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی مراکز عرضه و تولید مواد غذایی، مراتب را به کمک این شماره تلفنها به بازرسان اطلاع دهند تا نسبت به بررسی و برخورد با متخلفان اقدام کنند.
انتهای پیام/چ