به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان، همزمان با بررسی لایحه پیشنهادی وزارت آموزش و پرورش انگلیس در کمیسیونی در مجلس عوام این کشور برای اجباری شدن آموزش جنسی از کودکی و ۴ سالگی در مدارس و مهد کودکها از سال آینده، بیش از ۱۰۰ هزار نفر با امضای توماری رد این لایحه را خواستار شدند و شماری از آنان نیز برابر پارلمان انگلیس تجمع اعتراضی برگزار کردند.
والدین انگلیسی از جمله مسیحی، مسلمان و یهودی با محکوم کردن این اقدام دولت اعلام کردند: «تصویب این لایحه به معنی پایمال کردن حقوق خانوادهها، تضعیف بنیان خانواده وترویج بی بندو باری جنسی است.»
معترضان با اشاره به متفاوت بودن ویژگیهای فردی، خانوادگی و فرهنگی دانش آموزان تاکید کردند: والدین باید حق داشته باشند متناسب با ویژگیهای فرهنگی، دینی و با توجه به شخصیت کودک خود نسبت به اینگونه آموزشها و مرجع آن تصمیم بگیرند.
والدین معترض به آموزشهای جنسی در مدارس با درخواست توقف فوری این رویکرد دولت، درباره پیامدهای زیانبار اینگونه آموزشها بدون در نظر گرفتن شخصیت و شرایط فرهنگی، خانوادگی و مذهبی هشدار دادند و آن را برای روح و روان کودکان مخرب توصیف کردند.
در حالی که لایحه پیشنهادی وزارت آموزش و پرورش انگلیس، مبنی بر آموزش جنسی به کودکان از ۴ سالگی در مجلس انگلیس مورد بحث است خانوادههای نگران به روشنگری درباره پیامدها و اثار زیانبار آن مشغولند و هر روز بر شمار مخالفان این لایحه افزوده میشود.
مخالفان این لایحه میگویند: دولت انگلیس که از گستردگی مخالفت با آن آگاه است، این لایحه را به همراه موضوع بهداشت روانی و امنیت فضای مجازی ارائه کرده است تا از خشم مخالفان بکاهد.
این چندمین بار است که شمار قابل توجهی از خانوادههای انگلیسی، پیشاپیش مخالفت خود را با اجباری کردن آموزش جنسی به کودکان کم سن و سال اعلام و تاکید کرده اند: هدف این آموزش ها، عادی سازی روابط همجنس بازان است.
مخالفان با این لایحه معتقدند شمار اندکی از همجنس بازان در انگلیس، با داد و فریاد توانسته اند دولت را مرعوب سازند تا به بهانه آموزش امور جنسی، از ۴ سالگی همجنس بازی را موضوعی عادی جلوه دهد.
بیش از یکصد هزار نفر از والدین انگلیسی تا کنون مانع از حضور فرزندانشان در اینگونه کلاسها شدند، اما دولت قصد دارد آن را اجباری کند تا خانوادهها نتوانند مانع از حضور دانش آموزان در اینگونه کلاسها شوند.
دکتر "کیت گادفری فاسلت" در تجمع اعتراضی برابر پارلمان انگلیس گفت: «موضوع اصلی این است که دولت حق والدین و خانوادهها را در آموزش و تربیت فرزندان خود نادیده گرفته و آن را پایمال کرده است و ما نمیخواهیم همجنس گرایی عادی و پذیرفتنی تلقی شود.»
این روانشناس خانواده افزود: «آموزش مسائل جنسی در مدارس مختص انگلیس نیست و قرار است در سراسر جهان حتی در کشورهای اسلامی این شیوه نادرست اجرا شود.»
وی تصریح کرد: «تصویب و اجرای این لایحه برای کودکان و نوجوانان زیانبار است و آنان قربانیان اصلی این نوع آموزشها خواهند بود.»
انتهای پیام/