به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، رشید حیدری مقدم، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان گفت :در اجرای طرح سلامت نوروزی ،با توجه به اهمیت کنترل و بازرسی بهداشتی تمام مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی، اماکن بین راهی، مجتمع خدمات و رفاهی، سرویسهای بهداشتی پارکها، اماکن گردشگری و پایانههای مسافربری در ایام نوروز حداقل یکبار بازدید و برای اماکن حساس حداقل ۲ مرتبه بازدید انجام خواهد شد.
وی افزود: در مراکز فرآوری مواد غذایی نظیر قنادی، فست فودیها، چلوکبابیها، رستورانها ، لبنیاتیها و نانواییها نمونهبرداری انجام و به آزمایشگاه معاونت غذا و دارو ارسال می شود تا از نظر میکروبی و شیمیایی صلاحیت مصرف آنها بررسی شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان ادامه داد: بازرسان بهداشت محیط در بازرسی اماکن حساس از تجهیزات پرتابل سنجش و نمونه برداری از آب، مواد غذایی و سطوح برای بررسی وضعیت بهداشتی استفاده خواهند کرد.
حیدری مقدم عنوان کرد: طرح سلامت نوروزی از ۱۵ اسفند ماه جاری تا ۱۷ فروردین سال ۹۸ با حضور ۲۴۰ بازرس بهداشت محیط استان همدان اجرا می شود.
وی اضافه کرد: سامانه تلفنی ۱۹۰ مرکز ثبت شکایات مردمی در وزارت بهداشت، به صورت شبانه روزی نسبت به ثبت هر گونه شکایت بهداشتی از سوی مردم اقدام خواهد کرد.
انتهای پیام/ب