به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان، سناتور ریک اسکات در مصاحبه با شبکه تلویزیونی بلومبرگ وضعیت اقتصاد آمریکا را افتضاح توصیف کرد. او در پاسخ به این سوال مجری شبکه که پرسید دولت آمریکا میخواهد سقف میزان بدهی خود را افزایش دهد آیا شما نگران این موضوع نیستید، گفت: قطعا، وضعیت کنونی با زمانی که من در سال ۲۰۰۲ فرماندار فلوریدا بودم فرق میکند. ایالت ما در آن زمان با کسری بودجه چهار میلیارد دلاری روبرو بود. ما با مشکلات زیادی در بخش مدارس روبرو بودیم. تنها از طریق اقتصاد میتوان به این مشکلات رسیدگی کرد. اما در وضعیت کنونی در یک وضعیت افتضاح اقتصادی قرار داریم.
وی در پاسخ به این سوال که آیا این به معنای آن است که شما با پیشنهاد دولت برای افزایش سقف بدهی مخالفت میکنید، گفت: من این موضوع را بررسی میکنم و آنگاه رای خود را خواهم داد. ما میخواهیم اقتصادمان سریعتر رشد کند. تنها راه خروج از وضعیت کنونی کاهش هزینهها است. ما باید کاری انجام دهیم که دلار ارزش خود را از دست ندهد. باید قوانین دست و پاگیر را کم کنیم. ما باید شرایط اقتصادی و فعالیتهای مرتبط با آن را در کشورمان آسان کنیم. باید هزینههای دولت را کاهش دهیم. اگر ما این کار را انجام دهیم آنگاه میتوانیم سبب رشد اقتصادی کشور شویم. آنگاه میتوانیم بدهی را پرداخت کنیم و با مازاد درآمد هم روبرو شویم.
اسکات همچنین درباره ارتباط حمایت از مشاغل و محیط زیست گفت: ما هم باید به فکر اشتغال آفرینی و خانوادهها باشیم و هم باید به فکر محیط زیست باشیم. هرچه ما در اقتصاد خود سرمایه گذاری کنیم به منزله سرمایه گذاری در محیط زیست است. باید این کار را از طریق مالیاتها و قوانین انجام دهیم. ما افراد را ترغیب به سرمایه گذاری در بخشهای آموزشی، حمل و نقل و محیط زیست کنیم، آنگاه میتوانیم با افزایش سطح آب دریاها مقابله کنیم. اگر اقتصاد ضعیف باشد خانوادههای فقیر زندگی خود را از دست میدهند.
این سناتور در ادامه در پاسخ به این سوال مجری شبکه که پرسید آیا شما از طرح اعلام وضع اضطراری رییس جمهور حمایت میکنید و به آن رای میدهید، گفت: هیچکدام از ما خواهان آن نیستیم که رییس جمهور اعلام وضع اضطراری کند، اما دموکراتها اقداماتی انجام میدهند که ما شاهد این وضعیت باشیم. آنها میگویند که ما از محیط زیست و امنیت مرزی دفاع میکنیم، اما هیچ اقدامی در این رابطه انجام نمیدهند. آنها با گزینهها و راه حلهای رییس جمهور مخالفت میکنند.
انتهای پیام/