معتمدی گفت: مهم‌ترین هدف از برگزاری جشنواره‌ رباتیک تربیت افرادی است که بتوانند به راحتی وارد بازار کار شوند.

به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، سید احمد معتمدی رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر در مراسم افتتاحیه جشنواره بین‌المللی رباتیک، هوش مصنوعی و اتوماسیون ایران با حضور ۳۳۷ تیم دانشجویی و دانش آموزی از ۱۵ کشور و اولین نمایشگاه صنعتی در حوزه رباتیک، هوش مصنوعی و اتوماسیون با حضور ۵۰ شرکت دانش بنیان و صنعتی که صبح امروز در محل نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار شد، اظهار کرد: میزبانی بیش از ۱۴۰۰ نفر و ۳۰۰ گروه کار آسانی نیست، وقتی این دوره از جشنواره رباتیک که هفتمین دوره است را با اولین دوره‌ای برگزاری، مقایسه می‌کنیم متوجه فاصله زیادی آنها می‌شویم، حتی نسبت به سال گذشته استقبال بیشتر بود تا حدی که فضای دانشگاه پاسخگوی برگزاری آن نبود.

وی افزود: ان شاالله در سال آینده نشست اصلی این رویداد در ایران برگزار می‌شود که در سطح بین‌المللی است.

معتمدی بیان کرد: برگزاری این چنین مراسم‌هایی صرفا به عنوان یک مسابقه نیست، بلکه معتقدیم بخشی از فعالیت آموزشی در دانشگاه است. هر چند برنامه مقطع کارشناسی را بازنگری کردیم، این کار برای برنامه‌های ارشد و دکتری هم انجام خواهد شد.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: در این برنامه‌ها سعی شده است به مهارات افزایی و نوآوری اهمیت ویژه‌ای داده شود؛ همانطور که دانشگاه به عنوان دانشگاه نسل ۳ تدارک دیده شده است.

وی اظهار کرد: برنامه‌های آموزشی هر چه قدر هم خوب باشند کفایت نمی‌کنند و باید فوق برنامه را مدنظر قرار دهیم. یکی از بهترین فوق برنامه‌ها برگزاری همین رویدادهاست که دانشجویان سراسر کشور و ۱۹۰ گروه دانش‌آموزی در آن شرکت دارند.

معتمدی گفت: هدف اصلی از برگزاری این برنامه‌ها این است که خروجی دانشگاه و آموزش عالی کشور افرادی باشند که بتوانند به راحتی جذب بازار کار شوند یا برای ادامه تحصیل آمادگی بیشتری داشته باشند.

دانشگاه صنعتی امیرکبیر، قدیمی‌ترین دانشگاه صنعتی کشور است

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار کرد: این برنامه‌ها جزئی از برنامه آموزشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر است، دانشگاهی که بیش از ۱۴ هزار دانشجو دارد و قدیمی‌ترین دانشگاه صنعتی کشور است.

وی درباره حمایت دانشگاه از برگزیدگان جشنواره گفت: در برنامه‌ای تحت عنوان برج فناوری یا پارک فناوری ابن سینا طرح‌هایی که در اینجا یا در هر بخش دیگری فعال باشند در دانشگاه پذیرش می‌شوند.

معتمدی بیان کرد: این حمایت ابتدا در قالب پیش رشد، رشد و سپس شرکت‌های دانش‌بنیان است. همان طور که در حال حاضر ۱۴۰ شرکت دانش بنیان را تحت حمایت داریم.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: بحثی که در قالب اقتصاد مقاومتی مطرح شده راه حلی برای پیش برد اقتصاد است که مهم‌ترین محور آن اقتصاد دانش بنیان است و دانشگاه در این محور نهایت تلاش و سرمایه‌گذاری خود را انجام می‌دهد.

وی اظهار کرد: امیدوارم همه جوانانی که در این رویداد شرکت دارند در آینده به عنوان نوآوران و فناوران در چرخه اقتصادی کشور فعالیت داشته باشند در آن نقش آفرینی کنند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.