به گزارش حوزه فنآوریگروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، حمایت از نوآوری و خلاقیت محققان و جوانان این سرزمین صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمی را بر آن داشت تا کارگروهی با عنوان ثبت اختراعات راه اندازی کند. بر این اساس صندوق ارائه خدمات به مخترعان کشور برای ثبت بین المللی اختراع را آغاز کرد. این کارگروه، ثبت اختراع در دفاتر مالکیت فکری خارج از کشور را تسهیل کرد.
به گفته نصرت الله ضرغام رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمی، از سال ۸۶ تا کنون ۱۱۰ اختراع با حمایت صندوق به ثبت بین المللی رسیده که از این آمار ۲۸ درصد تجاری سازی شده است. همچنین ۲۶۷ اختراع نیز در مرحله فایل هستند و به زودی ثبت آنها وارد مرحله اجرایی میشود.
حمایت از ثبت اختراع نوعی تشویق افراد برای انجام فعالیتهای ابداعی است. علاوه بر این ترویج و ارتقا فرهنگ ثبت دستاوردهای تحقیقات و پژوهش نیز از دیگر نتایج این اقدام است؛ بنابراین با توجه به اهمیت این مسئله صندوق در زمینه ثبت بین المللی اختراع جدی در حال فعالیت است به گونهای که هر سال شاهد رشد در این حوزه هستیم. ۳۲ ثبت اختراع از ۱۱۰ ثبتی که با حمایت صندوق انجام شده متعلق به سال جاری است. همچنین در ۹ ماه نخست سال جاری نسبت به سال گذشته ۲۲۵ درصد رشد را در ثبت اختراعات انجام شده (تعهد طرح پژوهشی) شاهد هستیم.
انتهای پیام/