به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کابینتها یکی از مهمترین نقشها را در آشپزخانه و دکوراسیون این محل بازی میکنند. کابینتهایی که در عین زیبایی خود میتوانند در مواردی کل دکوراسیون آشپزخانه را تحت تاثیر قرار دهند. بعد از انتخاب کابینتها به عنوان عضوی موثر در دکوراسیون، موضوع مهم دیگری که وجود دارد نحوه نگهداری و تمیز کردن آنهاست، مطمئن باشید کابینتهایی کثیف و کدر کل زیبایی محیط شما را خواهند گرفت!
تمیز کردن کابینت چوبیاولین نکته در رعایت تمیز کردن کابینتهای ام دی اف استفاده از دستمال نمدار و آغشته به مواد شوینده البته به جز مواد شویندهای مانند وایتکس، مواد شوینده الکل دار و ... میباشد.
در مرحلهی بعدی کابینتها را با یک دستمال تمیز خیس چندین بار تمیز کرده و خشک کنید.
برای تمیز کردن کابینتهای ام دی اف هرگز از مقدار زیادی آب استفاده نکنید و دستمال نمدار کفایت میکند.
دستمالهایی را که برای تمیز کردن کابینتهای ام دی اف به خصوص کابینتهای ام دی اف براق استفاده میکنید تا حد امکان با پودرهای لباسشویی شستشو نکنید و با نرم کنندهها و یا مایع ظرف شویی که باعث زبری دستمال نمیشوند استفاده کنید.
تمیز کردن کابینت mdf به صورت روزانهیک فنجان سرکه سفید را با یک فنجان آب مخلوط کنید. این محلول تمیز کننده ضعیف برای پاک کردن کابینتهای چوبی مناسب است. این محلول رنگ چوب را تغییر نمیدهد و موجب باد کردن آن نمیشود.
اگر نمیخواهید تمیزکاری را با سرکه انجام دهید، میتوانید از مایع ظرفشویی رقیق شده استفاده کنید. یک قاشق چایخوری مایع ظرفشویی را با یک فنجان آب مخلوط کنید. همچنین میتوانید یک محلول شستشو را از فروشگاهها تهیه کنید.
توجه: از پاک کنندههای همه منظوره برای تمیز کردن کابینتهای خود استفاده نکنید. زیرا ممکن است موجب تغییر رنگ و شکل آن بشود.
بعد از هر آشپزی بهتر است کابینتها را تمیز کنید، زیرا در زمان آشپزی ذرات روغن و غذا روی سطوح کابینت مینشینند. یک دستمال کهنه را در محلول آب و سرکه خیس کنید و با آن دربهای کابینت و زیر کابینتها را تمیز کنید.
توجه کنید که دستمال نباید خیلی خیس باشد، زیرا ممکن است به چوب آسیب برساند، بنابراین کافی است دستمال کمی مرطوب باشد. اگر با محلول سرکه کابینت تمیز نشد باید یک تمیز کننده مناسب را از فروشگاه خریداری کنید.
رطوبت موجود روی کابینتهای ام دی اف باعث به وجود آمدن ناهمواری روی چوب میشود، بنابراین حتما با یک پارچه تمیز و خشک همه محلولهایی که برای تمیز کردن کابینت به کار برده اید را از روی آن پاک و کاملا خشک کنید.
به طور منظم داخل کابینتها را تمیز کنید. داخل کابینت را هر چند هفته یک بار پاک کنید. همه چیز را از کابینتهای خود بیرون آورید و داخل آن را با سرکه رقیق و یا محلول مایع ظرفشویی پاک کنید. سپس کابینتها را با یک حوله خشک تمیز کنید و همه چیز را داخل آن قرار دهید.
اگر میخواهید از ریختن مواد غذایی در کابینتها جلوگیری کنید بهتر است از ظروف نگهدارنده مناسب مثل ظروف فلزی و شیشهای استفاده کنید. این ظروف برای نگهداری از ادویه جات و مواد غذایی خشک مناسبتر هستند.
اگر کف کابینتها را بپوشانید تمیز کردن آنها راحتتر خواهد بود. مثلا هنگامی که وقت کافی برای تمیز کردن کابینتهای خود را ندارید، میتوانید روکشها را در آورده و بشویید، سپس خشک کرده و دوباره در کابینتها قرار دهید.
کابینتها را به طور منظم گردگیری کنید. از پارچههای نرم و خشک برای تمیز کردن سطوح داخلی و خارجی کابینت استفاده کنید. تمیز کردن منظم گرد و غبار روی کابینتهای آشپزخانه مهم است، چرا که چربی و بخار تولید شده در طول پخت و پز، باعث میشود گرد و غبار روی سطوح کابینت بچسبد. اگر شما گرد و غبارها را به ندرت تمیز کنید، پاک کردن کثیفیها مشکل خواهد شد.
نکاتی برای تمیز کردن کابینت ام دی اف:قبل از قرار دادن مواد خوراکی که حاوی سرکه هستند حتما از اینکه نشتی در اطراف آن رخنه نمیدهد مطمئن شوید.
در باز و بسته کردن دربهای کابینتهای ام دی اف دقت کنید و آنها را بیش از درجه مورد نیاز باز نکنید.
برای تمیز کردن کابینت و دیگر سازههای mdf از یک اسفنج مرطوب استفاده فرمائید و از اسکاچ و شویندههای اسیدی جدآ خودداری کنید، زیرا استفاده از این مواد به کابینت و یراق آلات آن آسیب میرساند.
منبع: بیتوته
انتهای پیام/