به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، و به نقل از دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، دکتر سید مهدی طباطبایی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان اظهار داشت: برنامه سلامت نوروزی در مراکز تهیه و توزیع موادغذایی از ۲۰ اسفند در سیستان و بلوچستان آغاز و تا ۱۵ فروردین ماه سال آینده ادامه دارد.
وی افزود: ۸۲ بازرس در قالب ۴۱ تیم در طرح نوروزی وظیفه نظارت بر مراکز تهیه و توزیع موادغذایی شهرستانهای تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان را برعهده دارند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان ادامه داد: این طرح با هدف حفظ و ارتقای سطح سلامت جامعه و مسافران نوروزی و پیشگیری از بروز مشکلات بهداشتی و اپیدمیهای بیماریهای قابل انتقال از آب و غذا اجرایی میشود.
وی گفت: ۷ هزار و ۲۹۷ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و یک هزار و ۸۵۸ مکان عمومی در طرح نوروزی مورد بازرسی و نظارت کارشناسان بهداشتی سیستان و بلوچستان قرار میگیرند و همچنین سامانه گویای ۱۹۰ نیز به طور شبانه روزی آماده رسیدگی به شکایات بهداشتی هموطنان است.
طباطبایی اظهار داشت: بازرسان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در صورت مشاهده تخلفات بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع موادغذایی و اماکن عمومی نسبت به معرفی آنها به تعزیرات حکومتی اقدام میکنند.
انتهای پیام/ع