به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد ، مسعود معینی پور مدیر شبکه چهارم صدا و سیما شامگاه چهارشنبه در نشست تحلیل و بررسی بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی که به همت موسسه جوانان آستان قدس رضوی برگزار شد گفت: زمان شناسی و موقعیت سنجی، تبیین محتوایی سند و توجه به چرایی و چگونگی
انقلاب اسلامی مهمترین مباحثی است که در بیانیه گام دوم انقلاب به آن باید اشاره کرد.
وی افزود: مقام معظم رهبری در این بیانیه، روایتی ناب از انقلاب اسلامی ایران ارائه کردند و این روایت با تمامی روایاتی که از سوی سایر عناصر مانند روشنفکران و مستکبران از انقلاب اسلامی ارائه میشود متفاوت است.
مدیر شبکه چهارم صدا و سیمااظهار داشت: بسیاری از نهادهای اجتماعی در دوران پس از پیروزی انقلاب اسلامی با رویکرد فقهی امام راحل مبنی بر انضمام حکمت نظری و عملی ایجاد شدند.
معینی پور با اشاره به اینکه بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی برخاسته از نوعی تفکر نظاممند و شبکهای است گفت: تمدنسازی اسلامی نکته محوری این بیانیه است که باید در این راستا تربیت صورت بگیرد، اما از آنجا که این اتفاق رخ نداده شاهد هستیم که در مواجهه با تمدن غرب دچار مشکل میشویم.
وی با اشاره به اینکه مخاطب اصلی این بیانیه جوانان هستند افزود: باید نگاهی واقعبینانه از دستاوردهای انقلاب اسلامی برای جوانان صورت بگیرد؛ در این بیانیه نیز مقابله با عمیق شدن شکاف میان نسلها مورد تاکید قرار گرفته و تمدن سازی مبتنی بر تراز انقلاب اسلامی مورد تاکید است.
علی باقری؛ معاون سابق دبیر شورای عالی امنیت ملی نیز در این نشست گفت: باید ببینیم در قبال این بیانیه چه وظایفی داریم، زیرا این بیانیه هم نگاهی به آینده دارد و هم گذشته را تبیین کرده، اما در اصل برای امروز ما صادر شده است.
وی افزود: درک درست گذشته و ترسیم آینده براساس این درک، دو محور اصلی این بیانیه است، زیرا اگر درک صحیحی از گذشته نداشته باشیم قدم مناسبی نیز برای آینده نمیتوانیم برداریم.
باقری اظهار داشت: این بیانیه صرفا از یک رویکرد نظری صرف تبعیت نمیکند بلکه دارای مبانی عملی بسیار قوی نیز است؛ نیروی انسانی مناسب برای تحقق اهداف این بیانیه وجود دارد و علاوه بر آن دارای یک روحیه انقلابی مبتنی بر روحیه ما میتوانیم نیز هستیم که میتوان براساس آن دست به تربیت نیروی انسانی در طراز انقلاب اسلامی زد.
انتهای پیام// ف. م
بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی برخاسته از نوعی تفکر نظاممند است