پرورش «ماهی قرمز»

۱۶ / ۱۲ / ۱۳۹۷ - ۱۲:۰۱
/
در روزهای پایانی سال و آستانه عید نوروز پرورش ماهی قرمز که سال هاست بخش جدانشدنی سفره های هفت سین ایرانیان است رونق بسیاری دارد.استان گیلان در سکوی نخست تولید ماهیان قرمز کشور که از گونه های آبزیان حوزه آب های شرق آسیا و سیبری است و از 80 سال قبل ، همراه کالاهای تجار به ایران آورده شد، قرار دارد.شهرستان رشت با داشتن 150 استخرکوچک و بزرگ و تولید 18 میلیون قطعه ماهی قرمز، بیشترین تولید اینگونه از ماهیان زینتی را در گیلان به خود اختصاص داده است.
پربازدیدترین عکس‌ها
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.