رئیس‌جمهور گفت: در سال ۹۶ هشت بار و سال ۹۷ پنج نفر از سران جهان واسطه پیام برای دیدار با ترامپ شدند.

۵ رهبر دنیا واسطه پیام برای دیدار با ترامپ شدند/ هم اهل مذاکره‌ایم و هم از میدان جنگ ترسی نداریمبه گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی دقایقی پیش در جلسه شورای اداری استان گیلان، با بیان اینکه ملت ایران نشان داد که از سختی‌ها خسته نمی‌شود و متکی به خداست، اظهار داشت: علیرغم همین مشکلات و تحریم‌ها، بزرگترین پالایشگاه‌ها و پروژه‌های راه آهن را افتتاح کردیم و بزودی نیز بزرگترین پروژه گازی در عسلویه افتتاح می‌شود.

رئیس‌جمهور با تبریک ماه مبارک رجب؛ ماه عبادت، ماه مولای امیرالمؤمنین (ع) و ماهی که انسان را برای شعبان و رمضان آماده می‌کند، گفت: بر ادعیه این ماه می‌خوانیم که خداوند به ما کمک کن که رجب ماه عبادت، نماز، روزه و تمرین باشد و در این دعا‌ها به دو مورد ویژه پاکی چشم و کنترل زبان اشاره می‌شود.

حجت‌الاسلام روحانی با بیان اینکه بسیاری از انحرافات و مفاسد در زندگی انسان از این دو عضو آغاز می‌شود، افزود: جرقه‌هایی که در مسیر ناصحیح زده می‌شود، گاهی چشم و گاهی زبان آغازگر آن است و از خداوند می‌خواهیم که در این ماه که بر چشم و زبان خود کاملاً کنترل داشته باشیم.

وی با اشاره به سختی‌های ملت بزرگ ایران در سال ۹۷، تأکید کرد: با این وجود موفقیت‌های کشور در سطح بین‌المللی، جای شکرگزاری در پیشگاه خداوند متعال را دارد و با وجود تحریم‌های یکجانبه آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران، این برای اولین بار از ابتدای انقلاب اسلامی است که تحریم‌های این کشور تنها چند طرفدار بیشتر در دنیا ندارد و اکثریت یا قریب به اتفاق کشور‌های جهان با آن مخالف هستند.

حجت‌الاسلام روحانی با بیان اینکه در ابتدای انقلاب آمریکا برای تحریم نظام جمهوری اسلامی ایران بهانه‌هایی می‌آورد و در مواردی نیز اروپا به آن‌ها حق می‌داد، تصریح کرد:، اما الان شرایطی بوجود آمده است که سردمداران تحریم آمریکاست و چند کشور مرتجع به همراه رژیم صهیونیستی از آن طرفداری می‌کنند، اما متحدین این کشور یعنی اروپا، آسیا، آفریقا، آمریکای لاتین و حتی آمریکای شمالی و در داخل آمریکا نیز معتقدند که این تحریم‌ها علیه ایران درست نبود.

رئیس‌جمهور با اشاره به نظرسنجی انجام شده در داخل آمریکا مبنی بر اینکه ۶۰ درصد مردم این کشور، معتقد بودند ترامپ حق اعمال تحریم علیه جمهوری اسلامی ایران را نداشته است، تأکید کرد: این یک پیروزی سیاسی است و در سازمان ملل متحد نیز شاهد بودیم که اکثریت کشور‌ها این تحریم‌های یکجانبه را تقبیح یا محکوم می‌کردند و تنها چند کشور از آن حمایت کردند و این موفقیت سیاسی، فرهنگی و افکار عمومی بسیار مهم است و نباید این نعمت خداوند را فراموش کرد.

وی همچنین به موفقیت‌های جمهوری اسلامی ایران در منطقه اشاره و خاطر نشان کرد: برای اولین بار در تاریخ منطقه و جهان تصمیم‌گیری مؤثر و حتی اصلی برای امنیت منطقه و به‌ویژه سوریه توسط ۳ کشوری انجام می‌پذیرد که یکی از آن‌ها جمهوری اسلامی ایران است.

رئیس‌جمهور با اشاره به برگزاری جلسه آستانه و نشست‌های ۳ جانبه ایران، روسیه و ترکیه برای حل و فصل مسأله سوریه، ادامه داد: الان بسیاری از کشورها، متقاضی پیوستن به این نشست‌های ۳ جانبه هستند.

حجت‌الاسلام روحانی با طرح این پرسش که آیا تاکنون پیش آمده که ایران در یک حرکت سیاسی مهم منطقه‌ای و بین‌المللی، نقش اصلی سیاسی را ایفا کند، گفت: این موفقیت نظام جمهوری اسلامی ایران است که در مبارزه با تروریسم توفیقات بزرگی به دست آورده و نباید این مهم فراموش شود.

رئیس جمهور با اشاره به همکاری‌های نیرو‌های مسلح و دولت در به دست آوردن این موفقیت سیاسی بین‌المللی تأکید کرد: دولت هزینه‌های مادی، سلاح، سیاست خارجی و بخشی از کار اطلاعاتی را به‌عهده دارد و نیرو‌های مسلح نیز در میدان مبارزه بار سنگینی بر دوش دارند و این موفقیت با تلاش یکدیگر به دست می‌آید.

وی با بیان اینکه برخی ممکن است بگویند با توجه به شرایط داخلی نباید در عرصه سیاست خارجی، برای کمک به کشور‌های همسایه اهمیتی قائل بود، تصریح کرد: این قابل قبول نیست چرا که ما در دنیایی بهم پیوسته زندگی می‌کنیم و نمی‌توانیم نسبت به همسایگان بی‌تفاوت باشیم. اگر حمایت جمهوری اسلامی ایران نبود قطعاً بغداد و اقلیم کردستان سقوط می‌کرد و داعش بر منطقه مسلط می‌شد.

رئیس‌جمهور ادامه داد: حتی اگر گروه تروریستی داعش به مرز‌های کشور نیز نزدیک نمی‌شد، اما سیل آوارگان و مهاجران عراقی به ایران می‌توانست مسائلی برای کشور به‌وجود آورد و ما باید همانند ۴۰ سال گذشته از آنان پذیرایی می‌کردیم، چرا که جمهوری اسلامی ایران همانند اروپایی‌ها که مرز‌ها را روی مهاجرین می‌بندد و یا آمریکا که روی آن‌ها سلاح می‌کشد، با آوارگان و مهاجرین برخورد نمی‌کند.

حجت‌الاسلام روحانی با تأکید بر اینکه حضور ملت ایران علیرغم سختی‌ها و مشکلات، نشانگر این است که خسته نمی‌شوند، ایستادگی می‌کنند و قدرت بزرگ در منطقه هستند، ادامه داد: ملت بزرگ ایران متکی به خداست و پروردگار نیز در این مسیر به آن‌ها یاری می‌رساند.

وی به برگزاری باشکوه مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن و همچنین اجتماعاتی همانند حضور مردم لاهیجان و رشت در خیابان‌ها برای استقبال از کاروان تدبیر و امید اشاره و تأکید کرد: تواضع مردم نشانگر رشد و آگاهی آنان است و ما می‌دانیم که آنان در زندگی روزمره با سختی‌هایی مواجه هستند، اما در عین حال همیشه برای کشور و نظام در صحنه هستند و باید خداوند را برای این نعمت شکرگزار باشیم.

حجت‌الاسلام روحانی با اشاره به زلزله کرمانشاه در سال ۹۶، ادامه داد: اینکه جمهوری اسلامی ایران در حوادثی همانند زلزله کرمانشاه و سرپل ذهاب به‌گونه‌ای عمل کرد که در عرض یکسال ۷۱ هزار خانه ساخته یا مرمت شد، نشانگر کار بزرگی است که ملت ایران انجام دادند.

رئیس‌جمهور با ذکر خاطره‌ای از سفر به مناطق زلزله زده کرمانشاه و بیهوش شدن یکی از کادر‌های پزشکی بر اثر بی‌خوابی و فعالیت‌های شبانه‌روزی و امدادرسانی به مردم، افزود: انجام ۳۰۰ عمل جراحی در ۴۸ ساعت کاری بسیار بزرگ بود که در آن زمان اتفاق افتاد و این به معنای ایمان، اخلاق و ایثار مردم است.

حجت‌الاسلام روحانی با تأکید بر‌اینکه واضح است که روز‌های سختی برای کشور پیش رو داریم، اما راهی جز ایستادگی و مقاومت وجود ندارد، گفت: در سفر به نیویورک در سال ۹۶ مقامات دولت آمریکا ۸ بار تقاضای ملاقات با دولت جمهوری اسلامی ایران را داشتند و در سال ۹۷ نیز ۵ رهبر دنیا واسطه ملاقات شدند، اما در آنجا اعلام کردم که زمان و شرایط مناسب برای مذاکره و ملاقات وجود ندارد.

رئیس جمهور تأکید کرد: در آنجا اعلام کردم که آمریکا ابتدا باید به توافق هسته‌ای برجام بازگردد و جبران کند، چراکه اینگونه نیست ما عاشق چشم و ابروی آن‌ها باشیم و شاید آن‌ها این‌گونه و به‌دنبال ما باشند.

وی با بیان اینکه ما نیز اهل مذاکره هستیم و قدرت آن را نیز داریم و به‌دلیل تخصص در این حوزه با قدرت اعلام می‌کنم ترسی از میز مذاکره نداریم، تصریح کرد: منطق و استدلال ما قوی و مطمئن است تا جایی که در دادگاه‌های بین‌المللی در برابر آمریکا موفق شده‌ایم و از میز مذاکره بحث حقوقی و جنگ ترسی نداریم.

رئیس جمهور با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران با حضور در سازمان ملل متحد با منطق و استدلال سخنان و نکات خود را به گوش جهانیان می‌رساند، گفت: باید به اهداف ملی برسیم چرا که ما عاشق چشم و ابروی منافع ملی کشورمان هستیم و مابقی امور تاکتیک بوده و هدف، حرکت در مسیر منافع ملی است.

حجت‌الاسلام روحانی با اشاره به توطئه‌های آمریکا در سال ۹۷ برای اینکه ملت ایران را بشکند، به موفقیت‌های بزرگ دولت جمهوری اسلامی ایران در سال ۹۷، همانند افتتاح پالایشگاه، اتصال دو استان ارومیه و گیلان به راه‌آهن سراسری کشوری، اشاره کرد و گفت: تا آخر سال نیز بزرگترین طرح گازی در عسلویه افتتاح می‌شود و تا الان در هر استانی تا هزاران میلیارد پروژه، افتتاح و یا عملیات اجرایی آن‌ها آغاز شده است.

رئیس جمهور با تأکید بر اینکه ما مأیوس نیستیم و راه را ادامه می‌دهیم، تصریح کرد: البته در میدان مبارزه گاهی شکست می‌خوریم و گاهی نیز پیروز می‌شویم؛ گاهی بدر و گاهی احد است و در این مسیر فراز و نشیب وجود دارد. در این شرایط باید تلاش کنیم که هزینه‌ها کاهش یابد و البته در این میدان هزینه پرداخت می‌شود و گر‌نه در میدان جنگ تسلیم خواهیم شد و برای مقاومت، باید هزینه کرد.

وی با بیان اینکه باید تلاش و هنر مسئولان کاهش هزینه‌ها باشد، تأکید کرد: مبنای رابطه جمهوری اسلامی ایران با دنیا منفعت مشترک است و قطعاً یک رابطه یک طرفه نبوده و باید در مراودات با کشور‌های دنیا منفعت یکدیگر در نظر گرفته شود و گر‌نه این مسیر ادامه‌دار نیست.

حجت‌الاسلام روحانی در ادامه با تأکید بر‌اینکه در کشورمان ۲ مشکل عمده وجود دارد که باید حل و فصل شود، اظهار داشت: یکی از این مشکلات نبود احزاب قوی است. امروز احزابی که در کشورمان فعالیت دارند، عمدتاً فصلی هستند و شیوه‌های حزبی مرسوم دنیا در آن‌ها رعایت نمی‌شود. اگر ۲، ۳ حزب قوی در کشورمان تشکیل شود، می‌تواند در روند امور بسیار مؤثر باشد، ضمن اینکه اجرای دمکراسی بدون وجود حزب سخت و دشوار است.

وی با اشاره به اینکه دولتش حزبی نیست و فراجناحی است، گفت: حزب باید به مردم تعهد بسپارد و در ایام دشواری به میدان آمده و نسبت به حل و فصل امور در کنار دولت باشد، اما الان به‌گونه‌ای است که اگر دولت موفقیتی به دست می‌آورد، همه خود را صاحب آن موفقیت می‌دانند و در زمان ناکامی‌ها، خود را کنار کشیده و اعلام برائت می‌کنند.

رئیس‌جمهور ضعیف بودن بخش خصوصی را یکی دیگر از مشکلات کشور عنوان کرد و گفت: اگر چه بخش خصوصی در کشورمان وجود دارد، اما آنچنان توانمند نیستند که بتوانند در عرصه منطقه‌ای و جهانی به رقابت بپردازند لذا باید این بخش هر چه بیشتر تقویت شود.

حجت‌الاسلام روحانی خاطر‌نشان کرد: اگر اقتصاد کشور بر عهده بخش خصوصی آگاه به تجارت جهانی بود، بی‌تردید تحریم‌ها اثر کمتری روی کشورمان می‌گذاشت و اگر چند بانک خصوصی قوی داشتیم با دغدغه کمتری می‌توانستیم با مشکلات مواجه شویم.

رئیس جمهور لزوم ساماندهی بانک‌ها را مورد تأکید قرار داد و گفت: در این راستا چند قدم مهم برداشته شده است و در دولت یازدهم، ریشه مؤسسات اعتباری غیرمجاز کنده شد. اگر چه در این مسیر فحاشی و توهین‌های زیادی به دولت شد که باید وزارت اطلاعات یک روزی پشت صحنه این قضایا را منتشر کند.

حجت‌الاسلام روحانی با بیان اینکه نقدینگی را کسانی ساختند که موسسات غیر‌مجاز را آفریدند؛ سر مردم را کلاه گذاشتند و خودشان آن‌ها را به خیابان‌ها کشاندند، افزود: در مسیر انحلال مؤسسات غیرمجاز بار سنگینی بر دوش دولت بود و توانستیم حدود ۳۰ هزار میلیارد تومان پول مردم را پرداخت کنیم که البته این کار به طور طبیعی در افزایش نقدینگی تأثیر داشته است، اما نقدینگی اصلی را کسانی ایجاد کردند که مؤسسات غیرمجاز را تأسیس کرده و مردم را به خیابان کشاندند و دولت بخاطر مردم ناچار شد که برای جبران زیان مردم به آن‌ها پول پرداخت کند.

رئیس جمهور با بیان اینکه دولت گام دوم را برای اصلاحات بانکی آغاز کرده است، گفت: یکی از این گام‌ها ادغام بانک‌های نیرو‌های مسلح در بانک سپه است که در این زمینه تصمیم‌گیری‌ها و هماهنگی‌های لازم انجام شده و البته در مسیر اصلاحات بانکی گام‌های دیگری را هم در سال آینده برخواهیم داشت.

حجت‌الاسلام روحانی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مشکلات زیست محیطی استان در زمینه پسماند، گفت: اولین اولویت من در زمینه محیط زیست، پسماند بوده و از ابتدا تأکیدات لازم را در این خصوص به رئیس سازمان محیط زیست انجام داده‌ام. البته در این زمینه بنا بود که اعتبار بزرگی را از یکی از کشور‌ها دریافت کنیم که متأسفانه با تحریم‌های جدید مواجه شدیم، اما در عین حال مصمم هستیم، برای مقابله با پسماند اقدامات لازم را انجام دهیم، چرا که مشکل بزرگی برای محیط زیست، سلامت مردم و آلودگی رودخانه‌ها و دریا‌های کشورمان است.

رئیس جمهور حل و فصل ریشه‌ای مشکلات اقتصادی کشور را مورد تأکید قرار داد و گفت: در کشورمان میزان مصرف انرژی زیاد است و زمانی که قیمت آن گران می‌شود، زندگی مردم با مشکل مواجه می‌شود و با قیمت ارزان نیز با مشکل قاچاق مواجه هستیم و لذا بهبود چنین وضعیتی نیازمند ایجاد تحول اقتصادی است.

حجت‌الاسلام روحانی خاطر‌نشان کرد: دولت تصمیم گرفته که ۲۵ رقم کالا اساسی با ارز ۴۲۰۰ تومان به دست مردم برسد، اما در روند اجرا بعضی از این موارد درست اجرا شده و در برخی موارد نیز شاهد نابسامانی هستیم و برای غلبه بر این مشکلات لازم است همه در کنار هم باشیم و نظارت همگانی شکل بگیرد تا یک دلال نتواند نظم امور را بهم بزند.

رئیس جمهور گفت: اگر چه برای غلبه بر مشکلات قوای دیگر و نیرو‌های مسلح و امنیتی می‌خواهند کمک کنند، اما از آنجا که مبنای برنامه‌ریزی‌ها مشکل دارد، حریف قاچاق نمی‌شویم و وقتی به طور مثال صادرکنندگان در برخی موارد ارز حاصل از صادرات خود را به داخل کشور برنمی‌گردانند باید به گونه‌ای برنامه‌ریزی شود که شاهد اینگونه مسائل نباشیم.

حجت‌الاسلام روحانی گفت: یکی از افتخارات دولت یازدهم و دوازدهم برای چند سال این بوده که میزان صادرات غیرنفتی بیش از واردات بوده است و این از زمان دولت مصدق در ایران سابقه نداشته است. البته اینکه از کل ارز حاصل از صادرات چقدر به داخل کشور برگردانده شده موضوع دیگری است.

رئیس جمهور اضافه کرد: بعضاً سیستم‌های نظارتی و در قوانین و آیین‌نامه‌ها مشکلاتی داریم که باید همه آن‌ها را اصلاح کنیم. امسال ۱۴ میلیارد دلار برای تأمین کالا‌های اساسی پرداخت کرده‌ایم، اما متأسفانه بخش عمده کالا‌هایی که به دست مردم می‌رسد با ارز ۴۲۰۰ تومانی نیست؛ لذا باید به گونه‌ای تصمیم‌گیری شود که وقتی ارز ۴۲۰۰ تومانی برای واردات به تاجری داده می‌شود، بتوان تا مرحله توزیع و رسیدن به دست مصرف‌کننده بر آن نظارت داشت.

حجت‌الاسلام روحانی گفت: هدف دولت این است که در حد امکان تلاش کند تا دریافتی کسانی که حقوق ثابت دارند، افزایش یابد. ضمن اینکه بایستی به مستمری‌بگیران هم کمک کنیم و در ۳ سال اخیر آنچه به این قشر پرداخت کرده‌ایم، بیش از ۴ برابر شده است، اما می‌دانیم که کافی نیست. دولت برغم همه مشکلات تلاش می‌کند که کالا‌های اساسی به اندازه کافی و وفور در بازار وجود داشته باشد.

وی با تأکید بر ضرورت نظارت بسیار دقیق در تمام امور، اظهار داشت: راه مبارزه با فساد جز استفاده از سیستم‌های الکترونیکی نیست و با استفاده از این فناوری باید تولیدکننده به مصرف‌کننده متصل شود ضمن اینکه باید در تمامی مراحل شفاف‌سازی وجود داشته باشد و از توان سایبری به طور کامل استفاده شود.

رئیس‌جمهور خاطر‌نشان کرد: امر به معروف و نهی از منکر که از تأکیدات دینی‌مان است در حقیقت به معنای نظارت همگانی است. همه مردم باید بتوانند نظارت داشته باشند تا امور اصلاح شود.

وی تصریح کرد: امروز از لحاظ ذخایر استراتژیک هیچ مشکلی در کشور نداریم و تقریباً همه روزه موجودی تمام ذخایر را چک می‌کنم. مشکلی که در این زمینه وجود دارد، عمدتاً در سیستم توزیع است که بایستی در این زمینه به چارچوبی رسیده و آن را با هماهنگی لازم اجرا کنیم تا مردم دغدغه‌ای برای تأمین کالا‌های اساسی و ضروری خود نداشته باشند.

رئیس‌جمهور تأکید کرد: باید بخش خصوصی را وارد میدان کرده و دولت در این زمینه وظیفه دارد حمایت‌ها و پشتیبانی‌های لازم را انجام دهد.

وی سرمایه و فناوری را حلال مشکلات دانست و گفت: باید در زمینه اقتصاد و فناوری‌های نو تلاش‌های مضاعفی انجام دهیم و در این زمینه استان گیلان از ظرفیت‌های خوبی برخوردار است که باید آن را فعال سازد.

رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه مشکلات استان گیلان پشت سرسبزی آن مخفی مانده است، گفت: دولت مصمم است برای بهبود آبادانی و توسعه استان اقدامات لازم و ضروری را انجام دهد.

حجت‌الاسلام روحانی همچنین با اشاره به احداث خط آهن رشت به آستارا گفت: در این زمینه مشکل اصلی تملک اراضی است و اگر این موضوع با کمک مسئولین استانی و مردم برطرف شود، زمان اتمام پروژه طولانی نخواهد بود، چرا که دولت آمادگی دارد اعتبارات آن را به طور کامل و در کوتاه‌ترین زمان پرداخت کند.

انتهای پیام/ز

روحانی در گیلان

برچسب ها: رئیس جمهور ، راه آهن
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۹۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۱۹ ۱۸ اسفند ۱۳۹۷
باید خیلی مراقب اروپا و آمریکا و هپیمانانش باشیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۲۷ ۱۸ اسفند ۱۳۹۷
از آقای روحانی تقاضا دارم دیگه با هیچ تفاهم و یا قراردادی را امضا نکنه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۹ ۱۸ اسفند ۱۳۹۷
امریکا کشوری نیست که باهاش مذاکره کنیم و قرارداد معتبر امضاء کنیم.امریکا یه گروه متغییر و بسیار تا بسیار خطرناک و وحشتناک است. فقط باید خودمون را تقویت کنیم
Germany
ناشناس
۲۲:۱۴ ۱۷ اسفند ۱۳۹۷
آقای روحانی! دنبال مذاکره با انها نباشید و دشمن را جری تر نکنید.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۴۷ ۱۷ اسفند ۱۳۹۷
مذاکره هیچ سودی ندارد
Iran (Islamic Republic of)
صمد.ج.ب
۱۲:۲۳ ۱۷ اسفند ۱۳۹۷
ترامپ به جز عیاشی خود،فکر دیگری ندارد.قید آمریکا را بزنید،صادقانه با ملت حرکت کنید شما را همراهی می کنند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۴۶ ۱۷ اسفند ۱۳۹۷
ترامپ قابل اعتماد نیست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۱ ۱۷ اسفند ۱۳۹۷
بهتره مذاکره را کنار بذاریم و از توان جوانان استفاده کنیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۵۸ ۱۷ اسفند ۱۳۹۷
خدا این آمریکا شیطان بزرگ و اروپا را نابودکنه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۴۶ ۱۷ اسفند ۱۳۹۷
شما با برجام چی کارکردی که میخوایی با مذاکره مجدد کنی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۳۸ ۱۷ اسفند ۱۳۹۷
خدایا شکرت همه مخالف مذاکره اند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۱۷ ۱۷ اسفند ۱۳۹۷
محصول مذاکره برجام و تحریم های اقتصادی بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۵۶ ۱۷ اسفند ۱۳۹۷
مذاکره خوبه اما به جا مثل مذاکره امام حسن برا نجات اسلام ناب در دنیای تزویر اما امروز مذاکره با دیگران برا ما سودی که نداره هیچ ضرر هم می رسونه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۴۷ ۱۷ اسفند ۱۳۹۷
برجاااام ۲و بررر جام ۳
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۴۴ ۱۷ اسفند ۱۳۹۷
ماخیلی وقت تو جنگیم البته ازنوع اقتصادی و گفتگو هیچ نتیجه ای نداره بهتر درست تصمیم بگیریم مذاکره هم فایده ای نداره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۴۴ ۱۷ اسفند ۱۳۹۷
نباید به هیچکس اعتماد کنیم برجام خوب نبود و مذاکره رو باید فراموش کنیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۴۱ ۱۷ اسفند ۱۳۹۷
برجام ولش کنید پژو از دم قسط بدین بهمون
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۳۹ ۱۷ اسفند ۱۳۹۷
برجام برای ما سودی نداشت که بخواهیم مذاکره کنیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۳۷ ۱۷ اسفند ۱۳۹۷
یک پژو جی الکس ازدم قسط به من بدین با مبلغ ماهیانه ۵۰۰هزارتومن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۳۰ ۱۷ اسفند ۱۳۹۷
مگه میشه مگه داریم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۱۵ ۱۷ اسفند ۱۳۹۷
خواهشا برجام رو فراموش کنید مذاکره نکنید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۴۹ ۱۷ اسفند ۱۳۹۷
شب عید نزدیکه پسته کیلوئی دویست و پنجاه هزارتومن مردم تحت فشارن شرایط اقتصادی مناسب نیست
Iran (Islamic Republic of)
وحید
۱۰:۲۵ ۱۷ اسفند ۱۳۹۷
کسی از نخوردن پسته در ایام عید نمرده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۴ ۱۷ اسفند ۱۳۹۷
کسی نمیتونه اجیل بخره که...
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۲۴ ۱۷ اسفند ۱۳۹۷
کسی از نخوردن پسته نمرده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۴۳ ۱۷ اسفند ۱۳۹۷
#### نه به مذاکره با آمریکا
Iran (Islamic Republic of)
مهدی
۰۹:۴۲ ۱۷ اسفند ۱۳۹۷
خدا صبرتون بده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۰۲ ۱۷ اسفند ۱۳۹۷
با اینکه به این دولت رای ندادم ولی جای قدردانی داره که رییس جمهور خیلی تلاش میکنه ولی حیف که تنهاش گذاشتن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۱۷ ۱۷ اسفند ۱۳۹۷
احیانا شما از آشنایانشون نیستید؟؟؟؟؟!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۲۳ ۱۷ اسفند ۱۳۹۷
خیلی هم مردی عزیز ....دمت گرم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۴۲ ۱۷ اسفند ۱۳۹۷
مذاکره با آمریکا عواقب خوبی برای ما ندارد
France
ناشناس
۰۸:۴۲ ۱۷ اسفند ۱۳۹۷
باید مراقب آمریکا و اروپا بخصوص انگلیس باشیم
Iran (Islamic Republic of)
م ع
۱۱:۳۵ ۱۷ اسفند ۱۳۹۷
آمریکا و اروپا رو ول کنین.
باید مراقب اونایی باشیم که دارن گل به خودی میزنن.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۳۵ ۱۷ اسفند ۱۳۹۷
پنج رهبر دنیا ؟ کدوم کشورها؟؟؟؟؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۱۹ ۱۷ اسفند ۱۳۹۷
یکیش انگلیس روباه مکار اون یکی مکرون فرانسه غارتگر اون یکی آلمان مرکل دشمن پر و پا قرص ایران !!! اون یکی هم لابد نتانیاهو و اون یکی هم لابد بن سلمانه....
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۳۶ ۱۷ اسفند ۱۳۹۷
چکار کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
حمزه
۰۸:۲۹ ۱۷ اسفند ۱۳۹۷
ما باید از درون قوی و منسجم باشیم و بعد مذاکره کنیم بادنیا. البته مذاکره با امریکا به هیچ عنوان فایده نداره. برجام نمونه ان هست. ضمن مذاکره کردن باید به تولید داخل توجه کرد و دل به مذاکره نبست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۰۹ ۱۷ اسفند ۱۳۹۷
چرا اینهمه هزینه و سختی با برجام ایجاد شد ؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۰۸ ۱۷ اسفند ۱۳۹۷
باید بیشتر به عواقب مذاکره با امریکا فکر کنیم
Germany
ناشناس
۰۷:۵۹ ۱۷ اسفند ۱۳۹۷
ما نباید هرگز به مذارکه با آمریکا فکر کنیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۳۵ ۱۷ اسفند ۱۳۹۷
ما مایل به مذاکره با آمریکا نیستیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۲۴ ۱۷ اسفند ۱۳۹۷
بگو من نه ما!!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۲۳ ۱۷ اسفند ۱۳۹۷
مرگ بر امریکا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۶:۵۱ ۱۷ اسفند ۱۳۹۷
نباید با آمریکا مذاکره کنیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۶:۴۸ ۱۷ اسفند ۱۳۹۷
ما اهل مذاکره با آمریکا نیستیم. انرژی هسته ای را کامل به ما برگردانید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۶:۲۴ ۱۷ اسفند ۱۳۹۷
فراموش نکنیم اگر چندين كشور واسطه مذاكره شدند بخاطر حفظ منافع خودشان است و اينكه ديدند با مقاومت كردن ما، قطعا شكست خواهند خورد...ما مدتهاست در جنگ ثابت كرديم: حاضريم با افتخار بميريم ولي تن به مذاكره با گرگان و روباه صفتان ندهيم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۵:۵۹ ۱۷ اسفند ۱۳۹۷
مذاکره را رها کنید تنگه هرمز راببندید
Canada
ناشناس
۰۳:۳۸ ۱۷ اسفند ۱۳۹۷
مذاکره اصلا فایده ای برای کشور نخواهد داشت آمریکا و اروپا اصلا مورد اعتماد نیستن و زیرش میزنند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۳:۰۱ ۱۷ اسفند ۱۳۹۷
پس چرا مذاکره نمیکنین تا ملت رو از این همه سختی نجات بدین؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۵۳ ۱۷ اسفند ۱۳۹۷
مگردربرجام مذکره نکردند کدام مشکل حل شد مشکلات چندبرابرشد تاسیسات هسته ای هم نابودشد آنها میخواهند ایران رانابود کنندمذاکره برای فریب است تاموشکی رابگیرند وبعد حمله نظامی کنند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۲:۴۷ ۱۷ اسفند ۱۳۹۷
فشاربرقشرحقوق بگیر زیاد است به خصوص کسانی که حقوق زیر سه میلیون دارند اگر دولت نظام هماهنگ پرداخت را اجرا کند وتبعیض ها برداشته شود فشارها کاهش پیدا خواهد کرد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۲:۴۱ ۱۷ اسفند ۱۳۹۷
اگر نظر کشورهای مذکور این بود که تحریم برای ایران درست نبود پس چرا اروپا با آمریکا همکاری کرد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۱۵ ۱۷ اسفند ۱۳۹۷
مذاکره کنید اما این بار با روابط صد در صد تا کی باید با آمریکا قهر باشیم کاری که انگلیس با هندوستان کرد آمریکا با ایران و هیچ کشور دیگه ای نکرد اما هندوستان روابطشان با انگلیس بهم نذد با آنکه سالها هندوستان را استعمار کرد ولی اگر رفتین مذاکره این بار نظارید یه عده سنگ اندازی کنند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۲۱ ۱۷ اسفند ۱۳۹۷
آهان الان می بینیم هندوستان چه پیشرفتی کرده ؟!!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۵۶ ۱۷ اسفند ۱۳۹۷
من میخواستم منفی بدم اشتباهی مثبت دادم مرگ برآمریکا مرگ برانگلیس
United States of America
ناشناس
۰۱:۰۷ ۱۷ اسفند ۱۳۹۷
مذاکره تا موقعی خوبه که دو طرف پایبند تعهدات خود باشند امریکا و اروپا به تعهدات خود عمل نکردند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۰۵ ۱۷ اسفند ۱۳۹۷
اقای رئیس جمهورچندباراقابگه مذاکره باامریکا منتفیه مگه رهبر کره شمالی روندیدین خفت ازاین بدتر
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۲۷ ۱۷ اسفند ۱۳۹۷
رأی با اکثریته این کاری بود که امیرالمونین علی (ع) کرد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۰۵ ۱۷ اسفند ۱۳۹۷
برجام برای ما چه فایده ای داشت که بخواهیم دوباره مذاکره کنیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۰۵ ۱۷ اسفند ۱۳۹۷
اقای رئیس جمهورچندباراقابگه مذاکره باامریکا منتفیه مگه رهبر کره شمالی روندیدین خفت ازاین بدتر
United States of America
ناشناس
۰۱:۰۵ ۱۷ اسفند ۱۳۹۷
آقای روحانی من هم به شما رای دادم ولی از شما انتظار عمل دارم؛ به جوانان میدان بدین
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۵۶ ۱۷ اسفند ۱۳۹۷
امیدوارم شرایط اقتصادی بهیود پیدا کنه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۵۴ ۱۷ اسفند ۱۳۹۷
وعده هاتون چی شد ؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۵۰ ۱۷ اسفند ۱۳۹۷
آقای روحانی اگر می خواهید مردم خوشحال بشن از برجام خارج بشید چون در اون حالت هست که شرایط اقتصادی موجود طبیعی به نظر میرسه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۳۴ ۱۷ اسفند ۱۳۹۷
مردم فقط تو تنها نیستی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۳۷ ۱۷ اسفند ۱۳۹۷
آقا ما رو برگردون قبل مذاکراتت ...بخدا اون موقع وضعیت مردم بهتر بود پراید ۵۰ میلیون نیود رب گوجه ۲۰تومن نبود...تحریم ها بودن مذاکره ای هم نبود ولی حال مردم و قدرت خریدشون بهتر بود پسته ۲۴۰ هزار تومان نبود گوشت ۷۰تومن نبود....همون قبل برجام شما با وجود اون همه تحریم باز حال دلمون بهتر بود....مذاکره مذاکره..چقدر مذاکره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۳۶ ۱۷ اسفند ۱۳۹۷
نمیشه کاری کرد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۳۳ ۱۷ اسفند ۱۳۹۷
ترامپ نادان قابل مذاکره نیست خیلی راحت برجام را پاره کرد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۱۹ ۱۷ اسفند ۱۳۹۷
مذاکره یعنی تسلیم نباید این کار را انجام داد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۱۵ ۱۷ اسفند ۱۳۹۷
برجام برای ما سودی نداشت بهتره دیگه به آمریکا و اروپا اعتماد نکینم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۰۹ ۱۷ اسفند ۱۳۹۷
انتظار ما از مسولان اینکه به اروپا و امریکا اعتماد نکنند و هرگز با آنها مذاکره نکنند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۰۳ ۱۷ اسفند ۱۳۹۷
ما نباید پای مذاکره با ترامپ نادان درجه یک بنشینیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۴۳ ۱۶ اسفند ۱۳۹۷
خوب با دنیا مذاکره کنید
بدون شرط و شوروط
با نظر رهبری
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۰۳:۱۵ ۱۷ اسفند ۱۳۹۷
دنیا آمریکا نیست با دنیا مذاکره کنید اما با آمریکا و اروپا نه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۳۸ ۱۶ اسفند ۱۳۹۷
مذاکره با آمریکا بی فایدس
Iran (Islamic Republic of)
ehsan
۲۳:۳۴ ۱۶ اسفند ۱۳۹۷
با امریکا دیگه نمیشه مذاکره کرد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۶:۵۰ ۱۷ اسفند ۱۳۹۷
آمریکا به شدت دروغگو دورو و فریبکار است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۲۰ ۱۶ اسفند ۱۳۹۷
من تا الان تو هیچ دوره ای به این دولت رای نداده ام ولی فکر نمیکردم اونائیکه انتخابش کردن اینقدر تنهاش بذارن و همه کاسه کوزه هارو سر اون بشکنن.
ما ملت خودمون تیشه ها رو برداشتیم و به جون خودمون افتادیم برا همین الان طرفدار این دولتم با وجودیکه ارزش ۶۰ درصد سرمایه ام را هم از دست داده ام. اما اون تمام تلاشش را داره میکنه ولی خیلی از مسئولین و مردم نه تنها کاری نمیکنن بلکه خرابکاری هم میکنن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۶:۴۹ ۱۷ اسفند ۱۳۹۷
خدا کمکمون کنه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۲۳ ۱۷ اسفند ۱۳۹۷
امیدوارم همه مشکلات بر طرف بشه
Germany
ناشناس
۰۸:۰۰ ۱۷ اسفند ۱۳۹۷
نظری در این باره ندارم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۴۲ ۱۷ اسفند ۱۳۹۷
مشکلات اقتصادی خیلی زیاده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۳۸ ۱۷ اسفند ۱۳۹۷
داری اشتباه میکنی داداش
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۴۱ ۱۷ اسفند ۱۳۹۷
سلام دوست عزیز شما خودتون با قشر فقیر و متوسط مقایسه نکن اگه بقول خودت 60درصد از دارایت از دست رفته مثلا 10میلیارد داشتی 6میلیاردش از دستت رفته پس ضرر نکردی از دارایت کمتر شده ما دارای پیش کش که تو خواب باید ببینیم حالا من و امسال من کارگر که ماهی 1،200 ت کارکردمون هست ماهی 450 ت اجاره خانه اونم چه خانه ی و دارای سه فرزند با این خرج زندگی کجای جامعه هستیم کاش جای من کارگر بودی که با زن بچه ات با موتور سیکلت می‌رفتی بیرون بچه ات ایراد اب هویج بستنی بگیره و پولش نداشته باشی تا بفهمی شرمندگی جلو زن بچه ات یعنی چی کاش بجای من بودی که همان شب بخاطر نداشتن پول اب هویج بستنی بیای خونه و به دور از چشم زن بچه ات گریه کنی که چرا توان خرید اب هویج بستنی نداشتی بله عزیز خودتون با ما مقایسه نکن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۲۶ ۱۷ اسفند ۱۳۹۷
چی میشه گفت
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۳۴ ۱۷ اسفند ۱۳۹۷
تحریم ها بعد از مذاکره زیاد شد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۱۷ ۱۷ اسفند ۱۳۹۷
دوست عزیز ما هم میلیاردی نیستیم فحش ندید پولی که بافروش خونه و .. جمع کردم که خونه جدید و ماشین بخرم الان رسیده به رهن یک خونه ولی فشار به این دولت مشکل را حل نمیکنه چون یه قطار دیزلی اگه خیلی فشار بهش بیاری موتور میسوزه ولی هیچوقت یه قطار برقی سریع السیر نمیشه.
متفکرین و برنامه ریزای اصلی ما یا بلد نیستن یا نمیخوان ....
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۴۳ ۱۷ اسفند ۱۳۹۷
نمیدونم چی بگم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۴۸ ۱۷ اسفند ۱۳۹۷
بله کاملا حق با شماست اصل مقصر اصلی ما هستیم
Iran (Islamic Republic of)
مهدی
۱۶:۱۷ ۱۷ اسفند ۱۳۹۷
سلام. آقای ناشناس ساعت 9:41، این کشور برای همه ملت است و دولت هم برای همه ملت باید خدمت کند و میکند. اما آیا شما در شرایطی که داشتید فکر کرده و آگاهانه تصمیم گرفتید سه فرزند داشته باشید؟
بعد انتظار دارید دولت برای شما که بدون برنامه رفتار میکنید چه کار کند؟
در هیچ کشوری این انتظارات را نمیشود از دولت و حکومت داشت. موفق باشید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۳۶ ۱۷ اسفند ۱۳۹۷
این دولت هنوز داره راه اشتباهشو پیش میره اونم‌ تخته گاز
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۳۶ ۱۷ اسفند ۱۳۹۷
دمت گرم
Iran (Islamic Republic of)
م ع
۲۳:۰۶ ۱۶ اسفند ۱۳۹۷
یعنی چی که اهل مذاکره ایم؟ مگه مذاکره شما رو ندیدیم؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۳۸ ۱۷ اسفند ۱۳۹۷
برجامی دیگر