به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم،آیت الله مقتدایی پیش ازظهر امروز در دیدار اعضای شورای سیاستگذاری حوزه علمیه خواهران با حضرت آیت الله سبحانی که در قم برگزار شد،گفت: قبل از انقلاب حوزه علمیه خواهران تشکیل نشده بود. اگر کسی میخواست درس طلبگی بخواند باید فقه و ادبیات حوزوی را پیش عالمی به صورت مستقل میخواند.
وی ادامه داد:در اصفهان بانو امین، پیش عالمی درس حوزه را خواند و بعدا به همراه گروهی، مدرسهای در اصفهان راه اندازی کردند و در همان مدرسه ۱۵ نفر مشغول تحصیل شدند.
رئیس شورای سیاستگذاری حوزه علمیه خواهران افزود: بعد از پیروزی انقلاب امام راحل دستور راه اندازی مدرسه علمیه در قم را دادند؛ آیت الله شهید قدوسی متصدی این کار شدند و مدرسه را مشخص کردند و به همراه بعضی شخصیتها مانند حضرات آیات مرحوم فاضل لنکرانی، موسوی اردبیلی و مشکینی که در آن مدرسه بودند جامعه الزهراء را تشکیل دادند. اعضای شورای عالی تصمیم گرفتند در خارج قم هم مدرسهای را راه اندازی کنند. قرار شد مدیری را مشخص کنند نهایتا آیت الله شرعی مسئول این کار شد.
وی بیان کرد: مرحوم آیت الله شرعی بعد از قبول مسئولیت، در استانها اطلاعیه دادند و حوزههای متعدد را راه اندازی کردند، این حوزه توسعه پیدا کرد و تا مدتی اداره آن با همین شورای عالی بود.
آیت الله مقتدایی تصریح کرد: بنابراین شورای سیاست گذاری مستقل به وسیله شورای عالی تعیین شد، این شورا به وسیله مراجع تعیین میشدند و نمیتوان برای هر تصمیم گیری به حضور مراجع رسید، شورای عالی حوزه، شورای سیاست گذاری را انتخاب کرد که به وسیله همان مراجع انتخاب و مورد تأیید آنها هستند.
عضو خبرگان رهبری ابراز کرد: ولی با توسعه کمّی و کیفی حوزههای علمیه خواهران و جامعه الزهراء، این شورا تصمیم گرفت شورای دیگری به نام سیاستگذاری حوزه خواهران را راه اندازی کند، چون معتقدیم هویت این حوزه، همان حوزه علمیه برادران است و همان برنامههایی که در حوزه علمیه برادران در حال اجرا است، در حوزه علمیه خواهران اجرا میشود.
رئیس شورای سیاستگذاری حوزه علمیه خواهران با بیان این که اعضای این شورا متشکل از ۹ نفر میباشند، افزود: از زمانی که این شورا راه اندازی شد شاهد رشد و بالندگی حوزههای علمیه خواهران بوده ایم.
انتهای پیام/ح