جانبابایی تأکید کرد: اورژانس تمام بیمارستانها باید در ایام نوروز کاملا فعال باشد و همه بیماران را با هر دفترچهای در بیمارستانها بپذیرند.
وی با اشاره به نحوه انتقال بیماران با اورژانس به بیمارستانها اظهار کرد: مقرر شده است تا اورژانس پیش بیمارستانی بیماران را با نقشه ارجاع اعزام کنند به عنوان مثال بیماری که دچار حوادث جادهای شده است را اورژانس باید به بیمارستان تروما و بیمار قلبی را به بیمارستان مجهز بخش قلب با اورژانس منتقل کند.
معاون درمان وزارت بهداشت بیان کرد: لیست پزشکان کشیک و آنکال بیمارستانها باید به مرکز فوریتهای دانشگاههای علوم پزشکی اعلام شود و مراکز سلامت نوروزی مطابق سالهای قبل همزمان با شروع سفرها از ۲۵ اسفند فعال خواهند شد.
جانبابایی ادامه داد: دانشگاههای علوم پزشکی باید کلینیکها و مراکز فعال سرپایی را به استانداری اعلام کنند تا پزشکان در تمام طول نوروز در دسترس بیماران باشند.
وی با اشاره به خدمات دندانپزشکی در ایام نوروز گفت: مراکز دندانپزشکی در برخی بیمارستانها و کلینیکها با تعرفه دولتی به مردم در ایام نوروز خدمترسانی میکنند.
معاون درمان وزارت بهداشت تصریح کرد: ۸۰۰ پزشک مقیم در ایام نوروز در بیمارستانها به مردم خدمترسانی خواهند کرد.
معاون درمان وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه پرونده الکترونیک از الزامات اجرای نسخهنویسی الکترونیکی است، گفت: نسخه نویسی و پرونده الکترونیک از سال آینده به صورت گسترده در کشور اجرایی خواهد شد.
وی بیان کرد: ما در حوزه درمان در بیمارستانها به سمت الکترونیکی شدن خدمات پیش میرویم و در بیمارستانها برای هر ایرانی یک پرونده الکترونیکی در نظر گرفته میشود که البته باید توجه داشت که کار وسیعی در پیش داریم، اکنون اجرایی نسخه نویسی و پرونده الکترونیک به صورت پایلوت در برخی از نقاط کشور اجرایی شده است.
جانبابایی با بیان اینکه الکترونیکی شدن نظام سلامت نیازمند پهنای باند است، اظهار کرد: زیرساختهای مورد نیاز در حال ایجاد شدن است و باید توجه داشته باشیم که مهمترین برنامه وزارت بهداشت برای سال آینده الکترونیکی شدن نظام سلامت است.
انتهای پیام/