به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، لیدا رفعتی، مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی همدان گفت: تیم های سلامت نوروزی وضعیت سلامت در اماکن حساس را رصد می کنند.
وی اضافه کرد: مهمترین اولویت معاونت بهداشتی بررسی وضعیت عرضه غذا در مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی، اماکن بین راهی، مجتمع خدمات و رفاهی است.
مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی همدان ادامه داد: همچنین وضعیت سرویس های بهداشتی بوستان ها، اماکن گردشگری و پایانههای مسافربری در ایام نوروز بازدید و بررسی می شود.
رفعتی بیان کرد: بازرسان بهداشت محیط در بازرسی اماکن حساس از تجهیزات پرتابل سنجش و نمونه برداری از آب ، مواد غذایی و سطوح برای بررسی وضعیت بهداشتی استفاده می کنند.
وی یادآور شد: سامانه تلفنی ۱۹۰ برای انعکاس شکایت های مردمی پیش بینی شده است و پس از تماس شهروندان شکایت آنها در سامانه ثبت شده و کارشناسان آنلاین این شکایت را مشاهده و پیگیری می کنند.
انتهای پیام/ د