به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، یکی از لذتبخشترین مقدمات نوروز در کشورمان، تهیه انواع تنقلات و شیرینیهای نوروزی است. گرچه انواع شیرینیها با تنوع و کیفیت بالا در قنادیهای مختلف وجود دارند، اما پخت یک شیرینی خانگی لذیذ و پذیرایی از مهمانان با دست پخت خودتان لذتی وصف نشدنی دارد.
از جمله انواع شیرینیهای نوروزی که نسبت به بقیه محبوبتر و پرطرفدارتر میباشند میتوان به شیرینی نخودچی، شیرینی مربایی، شیرینی نارگیلی پفکی، قطاب یزدی و ... اشاره کرد که این بار طرز تهیه شیرینی پادرازی خوشمزه و پرطرفدار را به شما عزیزان آموزش دادهایم.
روغن صاف قنادی ۲۵۰ گرم
پودر شکر ۱۵۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
پودر هل یک دوم قاشق چایخوری
آرد نخود چی ۲۵۰ گرم
آرد برنج ۱۲۵ گرم
آرد گندم ۱۲۵ گرم
زردۀ تخم مرغ ۲ عدد
زعفران حلکرده ۱ قاشق سوپخوری
کنجد به میزان لازم
روغن و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
آنگاه تخم مرغ و پودر هل را بیفزائید و با همزن برقی بزنید.
سپس مخلوط الک کردۀ آرد نخودچی، آرد برنج و آرد گندم را به این مایه بیفزائید و با دست مخلوط کنید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود.
حالا روی خمیر را بپوشانید و ۳۰ دقیقه در یخچال نگه دارید.
اکنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی ۲ -۳ میلیمتر باز کنید و با برشگر مخصوص پادرازی قالب بزنید و در سینی چربکردۀ شیرینی پزی قرار دهید.
اینک رویشان مخلوط زردۀ تخم مرغ و زعفران بمالید و با چنگال روی خمیر خطهای عمودی ایجاد کنید و اندکی کنجد بپاشید.
آن گاه شیرینی را بمدت تقریبی ۱۰-۱۵ دقیقه در فر گرم کرده با دمای ۱۷۵ درجۀ سانتیگراد بپزید.
همینکه شیرینی خنک شد، آن را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.
منبع: شور و شیرین
انتهای پیام/