به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان ، بینش معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود گفت: در این طرح بازرسان بهداشت محیط تا ۲۰ فروردین ماه ۹۷ از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی مانند رستوران ها، هتلها و مهمانپذیرها واقع در شهرها، روستاها و بین راهی نظارت و بازرسی میکنند .
وی افزود: بازرسان هر روز از ساعت هشت صبح تا ۲۰ کار بازرسی و نظارت و کنترل را انجام میدهند.
بینش گفت: شهروندان در صورت مشاهده تخلف بهداشتی میتوانند در هر ساعت از شبانه روز با سامانه ۱۹۰ تماس بگیرند.
علیرضا شیخ زاده، مسئول بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی شاهرود هم گفت: در این طرح ۲۶ تیم عملیاتی بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان شاهرود کار نظارت و بازرسی از اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی را انجام میدهند.
به گفته شیخ زاده، در طرح نوروزی امسال با توجه به احتمال تقلب و استفاده از مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته در پی گران شدن مواد غذایی نظارت و بازرسی بر اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی تشدید شده است.
انتهای پیام / گ