به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ژیلا مرادپور استاد دانشگاه کردستان، گفت: داشتن انتظارات بی جا از یکدیگر، متواضع نبودن در قبال فامیل و خویشاوندان، تجملگرایی، رعایت نکردن حریم خصوصی، چشم پوشی نکردن از اشتباهات یکدیگر و نبود صمیمت و اعتماد بین خویشان از جمله موارد قطع صله رحم است.
وی، از فعالان حوزه اجتماعی و مشاوره خانواده در گفتوگو اظهار کرد: صله رحم به معنای ایجاد ارتباط، دید و بازدید، رسیدگی به امور خویشان و نزدیکان است که در قرآن کریم به این مسئله توجه خاصی شده و در آیات متعددی نیز به آن پرداخته شده است.
استاد دانشگاه کردستان با بیان اینکه خداوند صله رحم نسبت به والدین و خویشاوندان را در کنار عبودیت و توحید مطرح کرده است، افزود: نگه داشتن صله رحم از ویژگیهای اولاالباب است و پیامبر (ص) در قبال دعوتش تنها پاداشی که خواسته محبت به خویشاوندان است.
این روانشناس حوزه اجتماعی تأکید کرد: خداوند متعال در آیه ۲۱ سوره رعد می فرماید: و(خردمندان) کسانی هستند که آنچه را خداوند به پیوند با آن فرمان داده پیوند می دهند و در برابرپروردگارشان (بخاطر شناختی که دارند) خشوع وخشیت دارند و از سختی حساب میترسند» .
مرادپور بیان کرد: قطع رحم موجب لعنت خدا و از گناهان کبیره است و از دید علما لعن مجازات سنگینی است که خداوند برای گناهان کبیره مطرح میکند.
منبع: ایسنا
انتهای پیام/