به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ، حسین بیگلری اظهار داشت: در بیشتر کشورهای دنیا با رسیدن به ایام پایانی سال مراسم شادی و نشاط سالمی برگزار میشود در کشور ما هم بر اساس آئین کهن و باستانی چهارشنبه آخر سال به استقبال بهار و سال نو میرویم.
رئیس کارگروه سلامت معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه روز چهارشنبه سوری به نوعی آسیب اجتماعی در پایان سال تبدیل شده است، گفت: والدین و خانوادهها باید با ارائه آموزش صحیح فرزندان خود را به سمت داشتن نشاطی ایمن و به دور از حادثه سوق دهند.
وی عنوان کرد: بر اساس گزارش مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان، سال قبل بیشترین گروه سنی که دچار آسیب یا حادثه جدی ناشی از مواد محترقه شدهاند گروه سنی ۱۰ تا ۱۹ سال بودهاند.
بیگلری تصریح کرد: در مراسم چهارشنبه سوری سال گذشته ۱۷۰ نفر در استان دچار آسیبهای جدی شدند و این آمار افزون بر مجروحین سرپایی مداوا شده است.
وی ادامه داد: بسیاری از نوجوانان مواد محترقه غیر استاندارد و غیر ایمن را از مراکز غیرمجاز و دست فروشان تهیه و در منزل پنهان میکنند و از روزها قبل از شروع مراسم چهارشنبه آخر سال اقدام به پرتاب این مواد محترقه میکنند.
وی با بیان اینکه سال گذشته شهرستانهای قصرشیرین وثلاث باباجانی کمترین میزان آسیب دیدگی را داشتند بیان کرد: مردم در صورت بروز حادثه با شمارههای ۱۲۵ آتش نشانی یا ۱۱۵ مرکز فوریتهای پزشکی تماس حاصل کنند.
انتهای پیام/ز