به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، عبدالحمید بلوچزاده رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری چابهار اظهار داشت: پذیرایی و اسکان مسافران نوروزی یکی از بزرگترین مشکلات حوزه گردشگری و پذیرش مسافران در شهرستان چابهار است.
وی بیان کرد: استفاده از ظرفیت مسافرکاشانه ها، واحدهای مسکونی مردم در شهر و بومگردیهای روستایی نوار ساحلی از گواتر چابهار تا زرآباد کنارک میتواند بخشی از مشکلات اقامت را مرتفع کند.
دبیر ستاد اجرایی خدمات سفر چابهار گفت: امسال برای نخستین بار واحدهای مسکونی مردم که تمایل به اجاره در ایام نوروز را دارند شناسایی شده که خوشبختانه هم اینک حدود ۴۰۰ خانه برای اجاره به مسافران نام نویسی کردند.
وی با بیان اینکه به منظور رفاه حال مسافران نوروزی مجوز موقت برای خانههای مسافر و واحدهای بومگردی در چابهار صادر شده است، خاطرنشان کرد: تاکنون ۱۸ واحد بوم گردی در نوار ساحلی چابهار به گواتر و کنارک به درک زرآباد آماده خدمات دهی به مسافران نوروزی هستند.
بلوچزاده به کمبود شدید زیرساختهای گردشگری اشاره کرد و افزود:هر سرمایه گذاری برای زیرساختهای بخش گردشگری ورود کند با تمام وجود از وی حمایت میکنیم.
وی به ارائه تسهیلات در حوزه زیرساختهای گردشگری اشاره کرد و گفت:۲۵۰ میلیون تومان در سطح شهرستان، ۶ میلیارد تومان در سطح استان و بیشتر از این مبلغ با موافقت سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور قابل پرداخت است.
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری چابهار به تدارک برنامههای شاد و متنوع فرهنگی، هنری، ورزشی و سرگرمی در ایام نوروز اشاره کرد و اظهار داشت: کارناوال شادی، تورهای یکروزه، نمایشگاههای محصولات غذایی، صنایع دستی و سوغات، برپایی نمایشگاهها و غرفههای مختلف ارائه غذاهای سنتی، جشنوارههای موسیقی و غذاهای بومی برای پرکردن اوقات فراغت مسافران نوروزی برگزار میشود.
وی تصریح کرد: ۱۰ کمیته برای هر چه بهتر برگزار شدن برنامههای ایام سال نو در فرمانداری چابهار تشکیل و پس از برگزاری نشستهای متعدد وظایف هر یک از دستگاههای دست اندر کار ابلاغ شده است.
بلوچزاده به سفر صدها هزار نفر از گردشگران به چابهار اشاره کرد و گفت:مسئولان دستگاههای اجرایی آمادگی کامل برای استقبال از میهمانان نوروزی را دارند.
وی با بیان اینکه کمبود جایگاههای سوخت و نبود سوخت یکی از مشکلات مهم برای سوختگیری هزاران خودروی مسافر است که براساس برنامه ریزیها کارتهای آزاد بنزین در جایگاههای سوختگیری اضافه شده است.
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری چابهار افزود: برای حجم زیاد ترافیک خودروها نیز پنج نقطه پارکینگ در این شهر مشخص شده است.
وی از راه اندازی نخستین تاکسی تلفنی گردشگری برای رفاه گردشگران و درآمد زایی بومیان در چابهار خبر داد و گفت: تاکسی تلفنی گردشگری 'چابهاران ایمن گشت مکران' به صورت ساماندهی شده در طول سال با معرفی فروشگاههای صنایع دستی، ظرفیتهای گردشگری چابهار و معرفی بومگردیها با هدف محقق کردن شعار رفاه گردشگران و درآمدزایی بومیان فعالیت میکند.
بلوچزاده ادامه داد: تاکسی تلفنی گردشگری مزایایی مانند بیمه گردشگری و ترانسفر فرودگاهی دارد و در ایام پایانی سال و تعطیلات نوروزی از رانندههای آموزش دیده خانم، راهنمایان محلی خانم و آقا و نیز مترجم زبان انگلیسی استفاده میکند.
بندر و منطقه آزاد چابهار در جنوب سیستان و بلوچستان و ساحل دریای عمان به سبب هوای مطلوب، مناظر طبیعی، اماکن تاریخی و گردشگری و بازارهای متعدد همه ساله در ایام نوروز میزبان شمار زیادی از هموطنان است.
انتهای پیام/ع