رژیمهای غذایی که میزان کمی آهن، ویتامین b ۱۲ و فولیک اسید در آنها موجود است، خطر ابتلا به کم خونی را افزایش میدهد.
به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، در این گزارش جدیدترین دانستنیهای روز پزشکی که هر روز با آن سر و کار دارید، را دنبال میکنیم.
شدت و مدت برنامه ورزشی به عواملی مانند سن، جنس و وزن بستگی دارد؛ حتی شدت تمرین نیز در این مقدار نقش دارد، اما حداقل ۱۵۰ دقیقه ورزش در هفته، یعنی ۵ جلسه ۳۰ دقیقهای که میتواند ترکیبی از تمرینات اینتروال و استراحت فعال با انجام تمرینات بدنسازی باشد، لازم است؛ روش دیگر برای کاهش وزن این است که بدن را آماده ورزش کنید و در صورتی که هیچ وسیله بدنسازی ندارید، چند حرکت بدنسازی با وزن بدن انجام دهید، سپس تمرین هوازی را دنبال کنید، اگر هم بتوانید در باشگاه با وسایل بدنسازی تمرین کنید، نتیجه کاهش وزن بهتر و سریعتر خواهد بود.
بسیاری از بیماریهای دوران پیری مثل پوکی استخوان و آلزایمر تحت تأثیر رژیم غذایی قرار دارند؛ روغن زیتون یکی از مواد مفید برای بدن است؛ یکی از هزاران خواص روغن زیتون این است که با کمک به جذب کلسیم، باعث رسوب آن در استخوانها میشود و از پوکی استخوان جلوگیری میکند، روغن زیتون از بروز فراموشی و آلزایمر در افراد مسن جلوگیری میکند، ولی مکانیسم عمل آن ناشناخته است؛ به نظر میرسد اسیدهای چرب غیراشباع موجود در روغن زیتون میتواند باعث حفظ ساختار غشای سلولهای مغزی شوند.
نوشیدن آب مخصوصا آب گرم بعد از هر وعده غذایی بهترین روش برای کاهش وزن و افزایش سرعت متابولیسم بدن است؛ پژوهشگران طی تحقیقات جدیدی دریافتند مصرف آب گرم بعد از هر وعده غذایی به هضم بهتر و کارکرد دستگاه گوارش کمک میکند، همچنین آب گرم تمام مواد غذایی به جامانده در سیستم گوارشی، به خصوص چربیها را شستشو میدهد و هضم مواد غذایی خورده شده را افزایش میدهد، علاوه بر این آب گرم با پاک کردن مواد سمی از بدن مشکل نفخ معده و یبوست را برطرف میکند.
داروهایی که در سالهای گذشته برای درمان انواع قوی آنفلوآنزا تولید شدهاند، توانایی خوبی برای کمک به مبتلایان به آنفلوآنزای خوکی دارند، در حقیقت همه گیری جهانی بیماریهایی مانند آنفلوآنزای مرغی و سارس در سالهای گذشته آمادگی مراجع درمانی را برای مقابله با همه گیریهای جدید افزایش داده است.
رژیم غذایی فاقد ویتامینهای مورد نیاز بدن خطر کم خونی را افزایش میدهد، رژیمهای غذایی که میزان کمی آهن، ویتامین b ۱۲ و فولیک اسید دارند، خطر ابتلا به کم خونی را افزایش میدهد؛ ابتلا به اختلالات رودهای که بر جذب مواد مغذی توسط بدن شما تاثیر میگذارد، میتواند خطر ابتلای شما به کم خونی را افزایش دهد، عموما زنان در سنین قاعدگی بیشتر از مردان و زنان یائسه دچار کم خونی میشوند و اگر شما باردار هستید، خطر ابتلا به کم خونی در شما افزایش مییابد.
انتهای پیام/