استاندار مرکزی گفت: به‌رغم قول سازمان خصوصی‌سازی در رابطه با شرکت هپکو، اما متاسفانه در مجمعی که در همین هفته برگزار شد، زیر همه قول‌ها زدند.

قول های کمک در ارتباط با شرکت هپکو روی یخ نوشته شد/سازمان خصوصی سازی رفیق نیمه راه شدبه گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، سیدعلی آقازاده ظهر امروز در جلسه کارگروه تخصصی اشتغال استان مرکزی که در سالن جلسات استانداری برگزار شد با اشاره به محقق نشدن قول سازمان خصوصی‌سازی در رابطه با شرکت هپکوی اراک گفت: به‌رغم قولی که سازمان خصوصی‌سازی در رابطه با این شرکت داد، اما متاسفانه در مجمعی که در همین هفته برگزار شد، زیر همه قول‌ها زدند و افزایش سرمایه‌ای را که به نظر ما در شرایط فعلی برای کارخانه هپکو اصلا و ابدا هیچ آثار مثبتی نخواهد داشت را متاسفانه انجام دادند.

وی عنوان کرد: بنده نامه‌ای را به رئیس جمهور، سران سه قوه و نمایندگان استان ارسال کرده‌ام که واقعا اگر به این ترتیب بخواهد عمل شود، تمام زحماتی که برای برطرف شدن مشکل هپکو بود و تلاش شد ضایع می‌شود.

استاندار مرکزی اضافه کرد: بنابراین این موضوع هرچه سریع‌تر باید اصلاح شود و در شرایط فعلی به هیچ وجه صلاح نمی‌بینیم که هپکو افزایش سرمایه داشته باشد و این جز رانت بسیار سیاهی که در گذشته و در واگذاری‌ها بوده نیست و چیزی جز آثار منفی از این مصوبه نمی‌بینیم.

آقازاده افزود: بنده درخواست کردم این موضوع در جلسات مشترک سران سه قوه مطرح شود، نمایندگان مجلس هم پیگیر بودند و تقاضا داریم همچنان کمک کنند.

استاندار مرکزی ادامه داد: عملکرد استان در سال گذشته در بحث کارگروه اشتغال رضایت‌بخش نبود و به آن شرایطی که قرار بود برسیم نرسیدیم و عملکرد همه استان در این زمینه عملکرد قابل دفاعی نبود.

وی افزود: اما امسال با توجه به اینکه در پایان سال قرار داریم و می‌توان ارزیابی کرد، عملکرد شورای اشتغال استان، بانک ها، مجموعه استانداری و دستگاه‌های مرتبط با بحث اشتغال امسال تا حد قابل قبولی از سال گذشته بهتر است، اما هنوز به اهدافمان نرسیده‌ایم.

استاندار مرکزی با اشاره به اشتغال پایدار روستایی و طرح رونق تولید در استان تصریح کرد: در این دو طرح استان عملکرد قابل قبولی را داشته و در طرح رونق تولید به‌رغم شرایط سخت مالی به بیش از نیمی از صنایع استان یا واحد‌های تولیدی تسهیلات پرداخت کرده‌ایم و در واقع بیش از یک‌هزار و ۲۰۰ میلیارد تومانی که سهم داشتیم پرداخت کرده‌ایم.

آقازاده بیان کرد: در بحث رونق تولید به هر ترتیب از منابع بانک‌ها یک‌هزار و ۲۸۳ میلیارد تومان استفاده کرده‌ایم درحالی که ابتدای سال فکر نمی‌کردیم که به این موفقیت دست پیدا کنیم برهمین اساس جای تشکر از بانک‌هایی وجود دارد که مجموعه استان، دستگاه‌ها و صنایع همکاری کردند، این موفقیت حاصل هماهنگی‌ها و همفکری‌ها بود چراکه از ابتدای سال برنامه داشتیم.

وی ادامه داد: در سال ۹۷ با برنامه کار را شروع کردیم، جلسات به صورت منظم برگزار و مصوبات پیگیری شد، به طوری که در سامانه رصد اشتغال کشور تا روز گذشته استان مرکزی با نزدیک به ۹ هزار شغلی که ایجاد شده، یکی از استان‌هایی بوده که به تحقق اهداف سهمیه مشخص شده برای آن به منظور اشتغال نزدیک شده است.

استاندار مرکزی عنوان کرد: استان مرکزی در سال ۹۷ باید حدود ۱۰ هزار شغل ایجاد می‌کرده که الان به آستانه ۹ هزار رسیده است و رقم دقیق آن ۸ هزار و ۹۳۶ شغل است، به طور حتم هم به رقم ۹ هزار شغل می‌رسیم.

آقازاده اضافه کرد: این سرمایه‌گذاری امسال، سال آینده به لحاظ اشتغال جواب می‌دهد و به طور حتم تعداد اشتغال استان در سال آینده بیشتر می‌شود، چراکه کارگروه اشتغال استان در بحث حمایت از صنایع و پرداخت تسهیلات با همکاری بانک‌ها در سال ۹۷ توانست شرایط خوبی را ایجاد کند که آثار مثبت آن به صورت یک جهش بسیار خوب در بحث اشتغال در سال ۹۷ نمایان می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: توصیه بنده این است که مانند سال ۹۷ و حتی بهتر با برنامه‌های دقیق، جزئی و کارشناسی سال ۹۸ را شروع کنیم.

استاندار مرکزی افزود: امیدواریم با حمایت مجلس و اذن مقام معظم رهبری از تسهیلات صندوق توسعه ملی و بحث اشتغال پایدار سال آینده هم استفاده خوبی داشته باشیم، تجربه بسیار خوبی در سال ۹۷ در ارتباط با اشتغال پایدار پیدا کردیم.

آقازاده تصریح کرد: هیچ اشکال ندارد که بخش عمده تسهیلات اشتغال پایدار به سمت بخش کشاورزی برود، مشکلات فعلی که در زمینه مرغ و گوشت شاهد هستیم نشان می‌دهد که هر چقدر به سمت تولید کشاورزی چه در زمینه‌های مواد پروتئینی، مواد کشاورزی و محصولات آن و صنایع جانبی کشاورزی برویم به بیراهه نرفتیم بلکه منابع خود را در بخش مناسبی سرمایه‌گذاری کرده‌ایم.

وی بیان کرد: استان مرکزی به‌رغم صنعتی بودن در اشتغال پایدار تلاش کرد که این تسهیلات به دامداری‌ها و مرغداری‌ها هم برسد، هر قسمت صنعت کشاورزی و صنعت صنایع استان از این تسهیلات بهره‌مند شود به طور حتم سبب موفقیت می‌شود.

استاندار مرکزی ادامه داد: عملکرد اقتصادی، صنعتی و کشاورزی استان در سال ۹۷ به لطف همه بهره‌برداران و مسئولان مرتبط عملکرد قابل قبولی بود هرچند ضعف‌ها و کوتاهی‌هایی داشتیم، اما خوشبختانه استان در افق سال ۹۷ توانست انتظارات دولت را با کمک مردم و اجماع خوب نمایندگان استان برآورده کند.

وی تصریح کرد: به دنبال پیگیری‌های انجام شده نخستین قسط تسهیلات بیمارستان ولیعصر (عج) امروز یا فردا پرداخت می‌شود که جای تشکر از مجموعه بانک ملت دارد و با پرداخت این تسهیلات که نخستین قسط آن ۱۷ میلیارد تومان از ۵۰ میلیارد تومان است می‌توان این امید را داشته که بیمارستان ولیعصر (عج) ان‌شاءالله تا پایان سال ۹۸ بهره‌برداری شود.

انتهای پیام/ب

قول سازمان خصوصی سازی در رابطه با شرکت هپکو انجام نشد

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Germany
ناشناس
۱۵:۴۵ ۲۳ اسفند ۱۳۹۷
سلام .استان دار نمیتونه جلوی افزایش سرمایه رو بگیره چون بر خلاف مقررات قانون تجارت هست ضمن اینکه شرکت خصوصی بوده و دولتی نیست . تپکو اگر افزایش نمی داد باید منحل میشد