به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از روابط عمومی و بین الملل شرکت راه آهن شهری تهران و حومه (مترو)، اضافه شدن ایستگاه جدید (هلال احمر)، تامین و نصب بلندترین پله برقی ایران در این ایستگاه، بهره برداری از سیستمهای مخابراتی و ارتباطی، بهرهبرداری از سیستم مکانیزه کنترل قطار و تجهیزات (سیگنالینگ) با بهترین برند جهانی در اوج تحریمها از فعالیتهای شاخص انجام شده در فاز دوم بهره برداری به شمار میآید.
ایستگاه هلال احمر در خیابان هلال احمر و مابین ایستگاههای مهدیه و بریانک واقع شده است که با راهاندازی این ایستگاه، شهروندان ضمن دسترسی به ایستگاههای این خط به ایستگاههای اتوبوس BRT مولوی و خاوران دسترسی خواهند داشت.
کل مسیر این پروژه به صورت زیرزمینی اجرا شده و یک دپو-پارکینگ در ابتدا خط و یک پارکینگ در انتهای خط در نظر گرفته شده است.
ایستگاههای دانشگاه تربیت مدرس و میدان صنعت که به علت وجود برخی مشکلات از جمله نقص در سیستم تهویه و سیگنالینگ تعطیل شده بود با رفع این نواقص و ایمن سازی دوباره راه اندازی میشود.
گفتنی است بهره برداری از خط هفت مترو تهران سبب میشود، مناطق مسکونی حاصل ازگسترش شهر که در محدوده عبور خط هفت قرار دارند دسترسی آسانتری به مناطق مرکزی داشته باشند و از حجم اتومبیلهایی که به قصد مراجعه به مرکزشهر وارد بزرگراههای یادگار امام، چمران، شهیدهمت وشهیدآیت الله حکیم، شهید محلاتی و بسیج میشوند، کاسته خواهدشد و همچنین با بهره برداری کامل، بیش از یک میلیون مسافر در روز میتوانند با این خط جا به جا شوند.
خط ۷ مترو تهران به طول ۲۷ کیلومتر و ۲۲ ایستگاه از ورزشگاه جهان پهلوان تختی در جنوب شرق تهران آغاز و پس از عبور از مناطق پر جمعیتی مانند بزرگراه شهید آیت الله محلاتی، خیابان مولوی، خیابان هلال احمر، خیابان قزوین، بزرگراه شهید نواب صفوی، خیابان آزادی، میدان توحید، برج و بیمارستان میلاد و میدان صنعت، به میدان بوستان در سعادت آباد ختم میشود.
انتهای پیام/