به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، مینی کیکهای بادام و پسته خوشمزه و ساده است و میتوانید به عنوان عصرانه با چای میل کنید. در ادامه با ما همراه باشید تا با طرز تهیه آن آشنا شوید.
بادام آسیاب کرده ۱۶۵ گرم
پودر شکر ۱۲۵ گرم
کره ۱۲۵ گرم
کرۀ پسته ۲۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
رزبری یا آلبالو ۱۲۵ گرم
پسته و بادام خردکرده برای تزئین به میزان لازم
بیشتر بخوانید: دستور پخت بیسکویت خمیری
فر را با دمای ۱۸۰ درجۀ سانتیگراد گرم کنید و قالب مینی مافین را چرب نمائید و یا با کپسولهای کاغذی بپوشانید.
آن گاه بادام و پودر شکر را در کاسۀ دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا بادام و پودر شکر مخلوط شوند.
سپس کره را آب کنید و بگذارید خنک شود.
حالا کرۀ پسته را به بادام بیفزائید و دستگاه را روشن کنید.
اکنون تخم مرغها را یکی یکی بیفزائید و مخلوط کنید و بعد کره را بیفزائید و چند ثانیه دستگاه را روشن کنید.
اینک مایۀ فراهم کرده را در قالب بریزید و سه چهارم از حجم قالبها را با این مایه پر کنید.
آن گاه روی هر یک رزبری یا آلبالو بگذارید و رویشان را با پسته و بادام خرد کرده بیارائید.
حالا کیکها را به مدت تقریبی ۱۲-۱۵ دقیقه در فر بپزید.
مینی کیکهای بادام و پسته را روی پنجرۀ سیمی خنک کنید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.
منبع: شور و شیرین
انتهای پیام/