علی خانقائی مدیر کل راهداری و حمل و نقل و جادهای سیستان و بلوچستان در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، گفت: پایانههای مرزی میلک و میرجاوه از جایگاه ویژهای در صادرات و واردات، ترانزیت کالا و نیز تردد مسافر برخوردارند به طوری که مجموع ترانزیت انجام شده این پایانههای مرزی در این مدت ۶۱۵ هزار و ۴۱۵ تن بوده که سهم پایانه مرزی میلک ۳۷۷ هزار و ۵۵۰ تن و سهم پایانه مرزی میرجاوه ۲۳۷ هزار و ۸۶۵ تن بوده است.
وی ادامه داد: در یازده ماهه سال جاری واردات کالا به کشور از طریق پایانه مرزی میرجاوه ۱۱۹ هزار و ۷۳۰ تن بوده است. همچنین در زمینه صادرات، در همین مدت ۹۴۵ هزار و ۳۷۵ تن کالا به کشور افغانستان از طریق پایانه مرزی میلک و ۶۱۸ هزار و ۳۰۱ تن کالا به کشور پاکستان از طریق پایانه مرزی میرجاوه صادر شده است.
وی با بیان اینکه سهم تردد مسافر از پایانه مرزی میلک ۳۱۹ هزار و ۹۰۴ نفر و پایانه مرزی میرجاوه ۲۹۵ هزار و ۶۹۶ نفر بوده است گفت: مجموعا ً. ۶۱۵ هزار و ۶۰۰ نفر مسافر در یازده ماهه امسال از این دو پایانه تردد نموده اند که رشد ۵ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل را نشان میدهد.
خانقائی با بیان اهمیت بندر اقیانوسی چابهار گفت: حجم ترانزیت ورودی به بندر چابهار که از طریق مرز میلک خارج شده است ۴۲ هزار و ۳۳۳ تن بوده که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته با ۵۷ هزار و ۸۹۲ تن، کاهش ۲۷ درصدی را نشان میدهد.
وی اظهار داشت: جابجایی کالا در یازده ماهه سال جاری در پایانههای مرزی میلک و میرجاوه توسط ۹۴ هزار و ۵۳۲ دستگاه کامیون انجام شده است که ۵۲ هزار ۸۳۸ دستگاه آن مربوط به پایانه مرزی میلک و ۴۱ هزار و ۶۹۴ دستگاه مربوط به پایانه مرزی میرجاوه است.
انتهای پیام/ع