وی ادامه داد: امیدوارم با تجمیع اهداکنندگان عضو در یک قطعه باعث ترویج فرهنگ ایثار و فداکاری در بین مردم ایران شود، زیرا اکنون ۸ هزار و ۶۰۰ نفر در نوبت پیوند کلیه قرار دارند.
شادنوش با اشاره به اینکه تعداد ۲۵ هزار نفر در لیست انتظار پیوند قرار دارند، افزود: امکان ادامه حیات برای افرادی که دچار مرگ مغزی شدهاند میسر نیست و خانوادهها تنها چند ساعت برای اهدای عضو این افراد فرصت دارند.
رئیس اداره پیوند وزارت بهداشت تاکید کرد: پیوند تنها راه ادامه زندگی برای افرادی است که در لیست انتظار قرار دارند، پس برای ارتقای فرهنگ اهدای عضو باید اقدامات و برنامهریزیهای بهتری انجام داد.
وی اضافه کرد: در سال ۹۶ که بیشترین تعداد اهداءکننده عضو را در کشور داشتیم، اعضای ۹۲۶ نفر اهدا شد این در حالی است که در همان سال تعداد ۴ هزار مرگ مغزی در کشور رخ داده است که اعضای بدن ۲۵ درصد این افراد اهدا شد.
رئیس اداره پیوند وزارت بهداشت با اشاره به اینکه ۸ عضو فردی که دچار مرگ مغزی شده را میتوان اهدا کرد، گفت: اگر سع عضو بدن افرادی که دچار مرگ مغزی شدهاند، اهدا شود؛ دیگر کسی در لیست انتظار پیوند عضو باقی نمیماند که برای محقق شدن این امر باید فرهنگسازی بیشتری انجام شود.
وی گفت: امروزه مردم از عنوان مرگ مغزی اطلاع کافی ندارند، باید یادآوری کرد که فردی که دچار مرگ مغزی شده امکان ادامه حیات ندارد.
شادنوش یادآوری کرد: با همکاری شهرداریهای سراسر کشور در هر شهر بوستانی را تحت عنوان نفس برای ارتقای فرهنگ ایثار و فدارکاری در حوزه اهدای عضو نامگذاری شده است.
انتهای پیام/