رئیس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر اعلام کرد: ۲۰ تیم نظارتی شامل ۳۶ کارشناس بهداشت محیط از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در شهرستان بوشهر بازدید کردند.

۲۰گروه از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در شهرستان بوشهر بازدید کردندبه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، حسن فخرایی افزود: در ایام نوروز، تمرکز بیشتر بر روی مراکز حساس شامل قنادی‌ها، رستوران‌ها، اغذیه‌فروشی‌ها، غذا‌های بیرون‌بر و ساندویچ‌فروشی‌هاست که بر همین اساس از این مراکز نمونه‌برداری صورت گرفت.

وی ادامه داد: از ابتدای شروع طرح سلامت نوروزی ۲۳۳ نمونه مواد غذایی برای انجام آزمایش‌های مربوط برداشت و به آزمایشگاه فرستاده شد؛ همچنین ۸۱۲ مورد دمای یخچال و محیط، آلودگی سطوح، میزان شوری مواد غذایی و رطوبت محیط با استفاده از تجهیزات پرتابل ارزیابی شد.

رئیس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر یادآور شد: مردم می‌توانند با استفاده از سامانه شبانه‌روزی ۱۹۰، موارد و تخلفات بهداشتی مشاهده‌شده در شهرستان بوشهر را به مرکز سلامت محیط و کار اطلاع‌رسانی کنند تا کارشناسان در سریع‌ترین زمان به گزارش و شکایات مردمی رسیدگی کنند.

انتهای پیام/ک

نمونه برداری از مراکز مواد غذایی بوشهر

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.