در این مطلب دستورالعمل تهیه شیرینی مارمالادی را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه‌ی یک شیرینی مارمالادی خوشمزه آشنا کنیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه‌ی این شیرینی خوشمزه، با ما همراه باشید.

دستور تهیه شیرینی مارمالادی خوشمزه

مواد لازم:

تخم مرغ: یک عدد

آرد: دو و نیم پیمانه

کره: دو سوم پیمانه

شکر: یک و یک سوم پیمانه

وانیل: کمی

مارمالاد (به طعم دلخواه): به میزان لازم

طرز تهیه:

شکر و کره را در ظرفی ریخته و با هم زن خوب مخلوط می‌کنیم تا کرم رنگ شود.

وانیل را به همراه تخم مرغ اضافه کرده و به هم زدن ادامه می‌دهیم.

آرد را کم کم اضافه کرده و مواد را مخلوط می‌کنیم تا خمیر، کاملا یکدست شود.

روی خمیر را پوشانده و آن را به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار می‌دهیم.

خمیر را از یخچال خارج کرده و روی سطح آردپاشی شده با وردنه پهن می‌کنیم.

خمیر را به شکل دلخواه قالب می‌زنیم.

قسمت مرکز نیمی از خمیر‌های قالب زده شده را با قالبی کوچکتر، خالی می‌کنیم تا مارمالاد، از داخل آن مشخص باشد.

فر را با دمای ۱۸۰ درجه‌ی سانتیگراد روشن کرده، خمیر‌ها را داخل سینی قرار داده و به مدت هفت تا ده دقیقه داخل فر قرار می‌دهیم تا طلایی رنگ شود.

شیرینی‌ها را از فر خارج کرده و کناری قرار می‌دهیم تا خنک شوند.

یک قطعه از شیرینی را برداشته، روی آن مارمالاد ریخته و سپس قطعه‌ی میان تهی را روی آن قرار می‌دهیم.

شیرینی‌ها را در ظرفی مناسب چیده و برای پذیرایی آماده می‌کنیم.

منبع: تابناک باتو

انتهای پیام/

برچسب ها: تغذیه ، آشپزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.