در حالی که شهرداری متولی حفظ و گسترش فضاهای سبز شهری است، تعاونی مسکن کارکنان شهرداری اقدام به اخذ مجوز برای برج باغ کرده است.

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، اگر شهروندان عادی و یا سازمان‌ها و نهاد‌هایی که حفظ فضا‌های سبز شهری جزء مأموریت‌های آن‌ها نیست، اقدام به تخریب و یا ساخت و ساز در فضای سبز کنند، می‌توان با وضع جریمه و یا گرفتن عوارض از این اقدام زشت آن‌ها چشم پوشی کرد.

قانون موسوم به برج باغات تا قبل از ۲۲ اسفند ۹۶ هم به متقاضیان تخریب باغات این اجازه را می‌داد که با پرداخت پول، اصطلاحا تراکم خریداری کنند و با تخریب باغات، برج‌های سر به فلک کشیده را به جای درختان علم کنند که پس از این تاریخ شورای شهر این قانون را لغو کرد.

اما مسئله مهم این است که چرا تعاونی مسکن کارکنان شهرداری به عنوان زیرمجموعه سازمانی که خود متولی حفظ و گسترش فضا‌های سبز شهری است و دیگران را به خاطر تخریب فضای سبز جریمه می‌کند، برای خود مجوز تخریب فضای سبز اخذ کرده است.

حرمت شکنی باغات به دست متولی فضای سبز شهری

احسان خیراتیان صفایی معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه ۲۲ در گفتگو با خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه شهرداری منطقه ۲۲ هیچ مجوزی برای برج‌باغ نگرفته است، گفت: زمینی که در منطقه ۲۲ مجوز گرفته، فاقد درخت است و در گذشته هم درختی در این زمین نبود.

معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه ۲۲ با بیان اینکه ما در سطح منطقه فضا‌های مشجری داشتیم که سند باغ هم نداشتند، گفت:، اما به خاطر اینکه تعدادی درخت داشتند، به آن‌ها مجوز ساخت ندادیم.

خیراتیان با بیان اینکه در چند سال گذشته پولی از کارکنان شهرداری دریافت شده بود که به خاطر بحث برج باغات صدور مجوز آن متوقف شد، اظهار کرد: البته با مصوبه اخیر در حال حاضر منتظر ابلاغیه هستیم و مهم این است که در این زمین باغی نبوده و فقط به عنوان باغ ثبت شده است.

همچنین رحمانی شهردار منطقه ۲۱ هم در واکنش به اینکه چرا شهرداری خودش به عنوان متولی حفظ فضای سبز تقاضای ساخت و ساز در برج باغ‌ها را کرده است، گفت: این زمین متعلق به شهرداری نیست و برای تعاونی شهرداری تهران است که ربطی هم به شهرداری ندارد.

شهردار منطقه ۲۱ افزود: از سوی دیگر وقتی قانون صادر می‌شود، از تاریخ صدور به بعد حاکم است و نمی‌توان آن را عطف به ما سبق کرد.

وی خاطر نشان کرد: وقتی که برای افراد حقوق مکتسبه ایجاد می‌شود، فرق نمی‌کند که برای تعاونی شهرداری و یا برای بخش خصوصی باشد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان، حرمت امامزاده را متولی باید نگه دارد و اقدام تعاونی مسکن کارکنان شهرداری در راستای اخذ مجوز تخریب باغ، وقاحت این کار را برای دیگران هم می‌شکند.


بیشتر بخوانید: تخلف مناطق شهرداری تهران در صدور پروانه ساخت برای باغات


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۲
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۵:۲۴ ۱۹ فروردين ۱۳۹۸
شهرداري خودش مقصره اگه قبول ندارين برين ببينين چه بلايي سر پارك لاله آورده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۳۱ ۲۶ اسفند ۱۳۹۷
عجب زمونه اي شده ها
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۵۷ ۲۶ اسفند ۱۳۹۷
من هیچ نظری ندارم واقعا
Iran (Islamic Republic of)
مونا
۱۱:۵۲ ۲۶ اسفند ۱۳۹۷
واقعا جای تاسف است
Iran (Islamic Republic of)
کاربر
۰۹:۵۸ ۲۶ اسفند ۱۳۹۷
بابا چه خبره ! مردم دشمن نیستنا هموطنیم هممون .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۵۷ ۲۶ اسفند ۱۳۹۷
من تو یه مساله سردرگمم. شهرداری چرا زمین های در‌اختیار خودش رو میده به کارکنانش یا به تعاونی های کارکنانش؟!!! مگه این زمین ها برای شهروندان نیستند؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۳۲ ۲۶ اسفند ۱۳۹۷
اي بابا اين همه پارتي بازي براي چيه اخه
آخرین اخبار