به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ،امیر رحیمی معاون خدمات شهری شهرداری کرمانشاه گفت : از سال ۹۴ آموزشهای مربوطه در راستای اجرای طرح تفکیک زباله از مبدا با به کارگیری ۹۰ پرسنل و ۵۰ کارشناس بهداشت محیط و ۲۰ دستگاه خودرو آغاز شد.
وی گفت : آموزشها به صورت چهره به چهره با مراجعه کارشناسان بهداشت محیط به درب منازل مردم انجام میشد تا جایی که هم اینک ۹۵ هزار خانوار تحت پوشش طرح مذکور هستند.
معاون خدمات شهری شهرداری کرمانشاه بیان کرد: در حال حاضر طرح تفکیک زباله از مبدا در منطقه یک و شش شهرداری کرمانشاه به طور کامل اجرا شده و به جز دو منطقه سه و هفت که تحت پوشش قرار نگرفتند در سایر مناطق نیز خانوارهایی مشارکت دارند.
وی عدم همکاری پیمانکاران و وجود تعداد زیادی افراد دوره گرد را از جمله موانع پیش روی توسعه طرح تفکیک زباله از مبدا اعلام و عنوان کرد: کمتر از ۲۰ درصد مردم در اجرای طرح مذکور همکاری میکنند.
رحیمی بیان داشت: هدف از اجرای طرح تفکیک زباله از مبدا اشاعه فرهنگ زیست محیطی، کاهش تولید پسماند و تفکیک زبالهها در محل برای انتقال به کارخانه بازیافت است.
وی با تاکید بر اینکه در طرح تفکیک زباله از مبدا ورود پسماندهای بیمارستانی ممنوع است، عنوان کرد: با استفاده از کیسههای زرد رنگ جداسازی پسماندهای خشک بازیافتی، بسته بندی کارتن و مقوا و پسماندهای حجیم انجام میشود .
انتهای پیام/د