به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین ، مهدی جلوخانی رئیس اداره دامپزشکی شهرستان قزوین گفت: با توجه به نزدیک شدن روزهای پایانی سال و آغاز سفرهای نوروزی که افزایش مصرف فرآوردههای خام دامی در رستورانهای بین راهی را به دنبال دارد، بر نحوه نگهداری و مصرف فرآوردههای خام دامی در طبخ غذا در این مراکز نظارت میشود.
جلوخانی افزود: دامپزشکی قزوین، شبکه بهداشت، تعزیرات حکومتی، سازمان پایانهها و میراث فرهنگی در طرح نظارت بر رستورانهای بین راهی همکاری دارند.
وی اضافه کرد: رستورانها و سایر واحدهای عرضه باید فرآوردههای مورد نیاز خود را از مراکز مجاز و مورد تایید اداره دامپزشکی تهیه کنند در غیر این صورت با متخلفان برخورد قانونی میشود.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان قزوین به مردم توصیه کرد تخلفات بهداشتی مرتبط با دامپزشکی را از طریق سامانه پیامکی ۵۰۰۰۱۵۱۲ و یا شماره تلفن ۴ رقمی ۱۵۱۲ به اداره کل دامپزشکی استان قزوین اطلاع رسانی کنند.
انتهای پیام/ک