به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز یکشنبه به نقل از دکتر علیرضا رئیسی معاون بهداشتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در نشست اعضای هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با وزیر بهداشت، اظهار داشت: صنایع حق ندارند با اقدامها و آلودگیهای خود به سلامت مردم آسیب وارد کنند و یا در حوزههایی مانند کوتاهی قد فرزندان استان، اثرگذار باشند.
وی ادامه داد: براساس قانون صنایع باید پیوست سلامت داشته باشند وهیچ صدقهای را از صنعت نفت نمیپذیریم و میخواهیم میزانی از سلامتی که قبل از حضور صنایع در استان وجود داشته است، تضمین شود.
وی یادآور شد: هم اکنون نیز مرکز تحقیقات زیست محیطی بوشهر در است راه اندازی است و توصیه میکنم که همهعلم و تحقیقات را روی این زمینه که جنبی ملی دارد، متمرکز کنیم.
وی اضافه کرد: وظیفه مراکز تحقیقاتی و پژوهشی، پاسخ به مشکلات و گرههای نظام سلامت است، سوالهایی در حوزه سلامت بوشهر وجود دارد که شاید پاسخ به آن دشوار باشد، از جمله اینکه آیا وجود صنعت نفت و گاز در این استان، باعث افزایش ابتلای مردم به سرطان و بیماریهای تنفسی شده است؟
معاون بهداشتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: نیاز است مطالعه کوهورت (نوعی مطالعه طولی است که در پزشکی کاربرد دارد) در بوشهر آغاز شود تا بتوان سلامت مردم و آثار زیست محیطی صنایع نفت و گاز را بر سلامت آنها در دهههای آینده رصد کرد.
وی گفت: بهداشت بر درمان مقدم است و سند توسعه بوشهر در حوزه سلامت تا سال ۱۴۰۴ اجرا میشود.
رئیسی اظهارداشت: بوشهر از جمله معدود استانهای کشور است که در آن توسعه متوازن در نظر گرفته شده و تفاوت فاحشی بین مناطق شمال و جنوب استان با مرکز استان، وجود نخواهد داشت.
معاون بهداشت وزارت بهداشت یادآور شد: تا سال ۱۴۰۴، بر اساس سند توسعه سلامت بوشهر، شاخص اعزام بیماران این استان به فارس مطرح نخواهد بود و شاخص این خواهد شد که چه تعداد از بیماران از شهرستانهای استان به مرکز مراجعه میکنند.
رئیسی بیان کرد: میزان اعزام بیماران به استانهای دیگر و البته اعزام بیماران به مرکز استان نیز کاهش پیدا میکند.
انتهای پیام / ا