مدیر دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی گفت: گزاره‌های مطرح شده در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی توصیه‌ها و تجویز‌هایی برای آینده دارد.

باید جزئیات فرمایشات رهبر انقلاب را برای مردم تبیین کنیمبه گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ،وحید جلیلی مدیر دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی در گردهمایی خادمیاران فضای مجازی که با محوریت «الزامات فعالیت در فضای مجازی در گام دوم انقلاب اسلامی» که در مرکز نمایشگاه‌ها و همایش‌های آستان قدس رضوی برگزار شد به تبیین و اهمیت بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی پرداخت و عنوان کرد: این بیانیه متن مفصلی است که گزاره‌های مطرح شده آن توصیه‌ها و تجویز‌هایی برای آینده دارد.

مدیر دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی بیان کرد: متاسفانه گسستی در فضای رسانه‌ای ایران وجود دارد و مشکل ما این است که به مفردات و جزئیات توجهی نداریم؛ امروزه مشکل اصلی ما در فضای ارتباطی همین مفردات است.

جلیلی ادامه داد: ما باید به‌درستی جزئیات فرمایشات و سخنان مقام معظم رهبری را برای مردم تبیین کرده و مهم‌ترین کار این است که به جای پرداختن به کلیات سخنان کلیدی و علامت‌ها را استخراج و تحلیل کنیم.

نظام معرفتی جهانی باید به نظام شبکه اجتماعی مبدل شود

در بخش دیگری از این مراسم، استاد حوزه و دانشگاه اظهار کرد: فقه‌الوکاله مهم‌ترین بنیاد فقه شیعه است که امام موسی کاظم (ع) پایه گذار آن بوده و در زمان امام رضا (ع) نیز به اوج خود رسیده است.

وی ابراز کرد: متاسفانه ما هنوز به معنای واقعی وارد شبکه‌های اجتماعی نشده‌ایم و استفاده لازم و صحیح را از این شبکه‌ها نکرده‌ایم. باید متفکران در این زمینه بحث کنند و از ساختار‌های فکری صحیح بهره ببرند.

ابراهیم فیاض با بیان اینکه مفهوم علوم انسانی در جهان در حال تغییر است، گفت: جهان در حال جهش است و علوم انسانی نیز در حال تغییر بوده و به سمت علوم مردمی می‌رود. شبکه خادمیاران رضوی نمونه بارزی از کار مردمی است.

وی با اشاره به اهمیت بحث تاریخ و جغرافیا و نگارش آثاری با این موضوعات، ادامه داد: تاریخ و جغرافیا دو رکن فرهنگ را تشکیل می‌دهد از این رو باید با هم ترکیب شوند تا فرهنگ تولید شود. مفهوم جغرافیا نیز در جهان در حال تغییر است و تاریخ دیگری در حال رخ دادن است، اما متاسفانه ما از آن غافل هستیم.

این استاد دانشگاه تصریح کرد: ما در شبکه‌های اجتماعی مشکل داریم، زیرا تاریخ در حال تغییر است و ما از این تغییر بی اطلاع هستیم.

وی کتاب را نخستین رسانه نرم‌افزاری برشمرد و گفت: رسانه کتاب به شدت مهم است؛ باید روی این رسانه کار کرد و لازم است دانشگاه‌ها نیز وارد عمل شوند و کتاب تولید کنند.

انتهای پیام / ا

بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی توصیه‌ها و تجویز‌هایی برای آینده دارد

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.