پرویز تبریزی معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی البرز در گفتوگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره برنامه سازمان غذا و دارو برای بازرسی در ایام نوروز اظهار کرد: با توجه به کمبود نیروی که این روزها در استان البرز با آن دست و پنجه نرم میکنیم و تعداد بالای تولیدکنندگان محصولات غذایی، آرایشی و بهداشتی در این استان رنکنیگی برای تولیدکنندگان در نظر گرفتیم تا بتوانیم بهتر به آنها رسیدگی کنیم.
تبریزی بیان کرد: در این دستهبندی شرکتهایی که فعالیت مناسبی دارند و به اصطلاح از نظر GNP شرایط مناسبتری دارند کمتر تحت نظارت قرار میگیرند چرا که معمولاً با مراجعه به این شرکتها با شرایطی کاملاً مناسب روبرو میشویم پس سعی میکنیم بیشتر به شرکتهایی بپردازیم که هنوز با آیین نامهها و قوانین وزارت بهداشت هماهنگ نشدهاند یا شرکتهایی که پیش از این تخلفاتی داشتهاند.
وی با اشاره به عملیاتی شدن بازرسی در نوروز ۹۸ اظهار کرد: روش باعث بهبود روند رسیدگیها شده است، در ضمن صرفهجویی در هزینه و نیرو داریم، در کل این کار باعث میشود فرآیند بازرسی بهبود پیدا کند.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: در ایام نوروز استفاده مردم از غذاهای آماده و در کل فروش شرکتهای بهداشتی، آرایشی و غذایی افزایش پیدا میکند؛ بنابراین بازرسان سازمان غذا و دارو بدون هیچ تعطیلاتی به سرکشی و بازرسی از این مراکز میپردازند؛ در ایام نوروز نه تنها این بازرسیها لغو نمیشود بلکه حساسیت بیشتری پیدا میکند.
انتهای پیام/