به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پیش غذا انواع و اقسام مختلفی دارد که ترتیلای قارچ یکی از این پیش غذاهایی است که علاوه بر خوشمزه بودن رژیمی هم است. در ادامه دستورالعمل تهیه این پیش غذای خوشمزه را به شما عزیزان آموزش دادهایم.
مواد لازم:
خمیر یوفکا
روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
موسیر بزرگ: ۱ عدد برش داده شده به قطعات کوچک
قارچ: ۲۵۰ گرم حلقه حلقه شده
نمک و فلفل: به مقدار لازم
برگ تازه آویشن: ۲ قاشق چایخوری خرد شده
پنیر گرویِر (Gruyère): ۳/۴ فنجان
طرز تهیه:
فر را روی دمای ۳۷۵ درچه قرار دهید.
قارچها را کبابی کنید تا آب اضافی آنها گرفته شود.
درون تابه روغن زیتون را ریخته و موسیر و آویشنهای خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید.
پنیر را اضافه کرده و مخلوط کنید تا پنیر آب شود. نمک و فلفل را اضافه کنید.
از مخلوط روی برشهای خمیر ریخته و برشها را برای ۲۵ دقیقه درون فر قرار دهید.
بعد از طلایی شدن خمیر، از فر خارج کرده و آنها را سرو کنید.
منبع: زندگی آنلاین
انتهای پیام/