به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، دکتر سید مهدی طباطبای معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدانی اظهار داشت: طرح نظارت بهداشتی نوروزی از ۲۰ اسفند همزمان با سراسر کشور در محدوده زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان آغاز و تا ۲۰ فروردین ادامه دارد.
وی ادامه داد: این طرح با هدف حفظ و ارتقای سطح سلامت جامعه، مسافران نوروزی، پیشگیری از بروز مشکلات بهداشتی و اپیدمیهای بیماریهای منتقله از آب و غذا به اجرا درآمده است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان گفت: کارشناسان بهداشت محیط در تمام شهرهای زیر مجموعه این دانشگاه تاکنون از پنج هزار و ۹۷۱ مرکز تهیه و تولید مواد غذایی بازدید کردند.
وی ادامه داد: همچنین در این مدت از ۹۲۳ مکان عرضه مواد غذایی عمومی مانند رستورانها و کترینگ، بستنی فروشی، چایخانه و ... بازدید شد.
طباطبایی اظهار داشت: ۴۵ واحد عرضه مواد غذایی که موارد بهداشتی را رعایت نکرده بودند به مقامات قضایی معرفی و ۱۷ مکان عرضه مواد غذایی نیز پلمپ شد.
وی خاطر نشان کرد: سامانه گویای ۱۹۰ به طور شبانه روزی آماده رسیدگی به شکایات بهداشتی هموطنان است.
انتهای پیام/ع