نحوه تهیه آب آشامیدنی سالم و جلوگیری از بیماری‌های واگیر در شرایط بحرانی را در قالب اینفوگرافیک مشاهده می‌کنید.

چگونه در شرایط بحرانی آب آشامیدنی سالم تهیه کنیم؟ +اینفوگرافیکبه گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، شاید تهیه مواد غذایی و آب آشامیدنی سالم در شرایط اضطرار و بحرانی از جمله دغدغه‌هایی باشد که افراد در دسترسی به آن با مشکل روبرو شوند. این روزها که برخی از استان‌ها و روستاهای کشورمان درگیر مساله سیل بوده و آب آشامیدنی سالم از دسترس‌شان خارج است، قصد داریم در قالب یک اینفوگرافیک نحوه تهیه آب سالم را آموزش دهیم.

در این روش به برخی نکات ساده و مهم اشاره شده که لازم است همه افراد نسبت به آن  آشنایی کامل داشته تا از بروز هرگونه بیماری احتمالی در امان بمانند.تنها کافی است افراد آب مصرفی را در این شرایط به مدت سه دقیقه بجوشانند و یا پیش از مصرف با چکاندن چند قطره آبلیمو آن را پاکسازی کنند که لازم است بسته به میزان آلودگی و شوری آب غلظت آبلیمو آن را افزایش دهند.

دراینفوگرافی زیر می‌توانید نکات لازم را با جزئیات بیشتر مشاهده کنید.

چگونه در شرایط بحرانی آب آشامیدنی سالم تهیه کنیم؟ +اینفوگرافیک

انتهای پیام/

برچسب ها: بحران ، سیل
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.