به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اشترودل یکی از بهترین پیشنهادها برای یک پیش غذای خوشمزه است. در این دستور غذایی به شما یاد میدهیم چگونه با مایکروویو و یا سولاردام این پیش غذای خوشمزه را درست کنید.
مواد لازم برای تهیه اشترودل تن ماهی برای ۳ نفر
آرد گندم: ۴۵۰ گرم
پنیر موزارلای: ۲۵۰ گرم
پیاز: ۲ عدد
تخم مرغ: ۲ عدد
تن ماهی: ۳ عدد
خمیر مایه: ۲ قاشق چایخوری
روغن مایع: ۱۰۰ گرم
زرشک: ۲ قاشق غذاخوری
شکر: ۲ قاشق سوپخوری
شیر: ۱۲۵ سی سی
فلفل سیاه: به میزان لازم
قارچ: ۴۰۰ گرم
نمک: به میزان لازم
طرز تهیه اشترودل تن ماهی
ابتدا شیر را در مایکروویو ۶۰۰ وات ۱ دقیقه زمان دهید تا کمی گرم شود.
سپس خمیر مایه را با شیر ولرم و یک قاشق سوپخوری شکر مخلوط کنید و بگذارید تا عمل بیاید.
روغن مایع و تخممرغ را با هم ترکیب نموده، آرد را کم کم اضافه نمایید تا خمیر درست شود.
خمیر را مقداری ورز بدهید، روی آن را به روغن مایع آغشته کنید و درظرف قرار دهید؛ درظرف را با دستمال حولهای بپوشانید تا حجم خمیر دو برابر شود.
روی میز را آرد بپاشید. خمیر را با وردنه، به قطر نیم سانتیمتر باز کنید و به صورت مستطیل ۱۰ در ۲۰ درآورید.
آماده کردن مواد داخل اشترودل
پیاز رنده شده را به همراه ۲ قاشق غذاخوری روغن در مایکروویو ۹۰۰ وات ۳ دقیقه زمان دهید تا تفت بخورد، سپس تن ماهی، قارچ، زرشک، نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و هم زده و مجدد ۲ دقیقه زمان دهید.
مواد گوشتی پخته شده را روی خمیر پهن کنید و سطح آن را با پنیر موتزارلا رنده شده بپوشانید.
بعد روی مواد را با یک لایه دیگر خمیر بپوشانید.
در آخر روی خمیر دوم را با کارد چند چاک موازی دهید و روی آن را با روغن مایع چرب کنید.
خمیر آماده را در کانوکشن ۱۸۰ درجه سانتیگراد، روی پایه بلند، به مدت مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید تا بپزد.
کانوکشن یا پخت نوری: استفاده از این پخت به ما امکان این را میدهد تا غذاهایی سالمتر و لذیذتر بپزیم. حفظ طعم اصلی، خشک نشدن و حفظ ویتامینها و مواد مغذی غذا از مزیتهای اصلی پخت نوری است.
منبع: زندگی آنلاین
انتهای پیام/