در این مطلب دستور تهیه یک پیش غذای مجلسی و شیک برای مهمانانتان را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

طرز تهیه گوجه شکم پر پیش غذای عالی و ۱۰ دقیقه‌ایبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، گوجه شکم پر یکی از پیش غذا‌های شیک و مجلسی است که می‌توانید در عرض ۱۰ دقیقه آن را درست کنید. در ادامه با ما همراه باشید تا با دستور تهیه این پیش غذای عالی آشنا شوید.

مواد لازم:

گوجه گیلاسی: به تعداد

نمک و فلفل: به مقدار لازم

ژامبون خرد شده: به مقدار لازم

پنیر بوراتا: ۱ قالب

روغن زیتون: کمی

برگ‌های کوچک ریحان

طرز تهیه:

فر را به دمای ۴۲۵ درجه برسانید.

ژامبون خرد شده، روغن زیتون، نمک، فلفل و کمی آبلیمو تازه را با هم مخلوط کنید.

پنیر بوراتا را رنده کرده و به مخلوط ژامبون اضافه کنید.

مخلوط را درون گوجه‌های گیلاسی بریزید.

سینی فر را چرب کرده و گوجه‌ها را درون سینی بچینید.

سینی را برای ۸ دقیقه درون فر قرار دهید تا پنیر‌ها طلایی شود.

بعد از خنک شدن گوجه‌ها را با برگ‌های ریحان تزیین کنید.

منبع: زندگی آنلاین

انتهای پیام/

دستور تهیه گوجه شکم پر

برچسب ها: تغذیه ، آشپزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.