به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ،شکیبا معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : یکی از مشکلات بعد از سیل بروز بیماریهای منتقله ازطریق آب و غذاست که این بیماریها از خوردن و آشامیدن آب و غذای آلوده ناشی میشوند و علایم اصلی این بیماریها عبارتند از: اسهال، استفراغ، تهوع و دل درد است .
وی گفت : برای پیشگیری ازبروز این بیماریها رعایت نکات ضروری است .
شکیبا افزود : همیشه از آب آشامیدنی سالم استفاده کنید غذای تهیه شده را در کوتاهترین زمان ممکن مصرف کنید از مصرف غذاهای آماده و کنسرو شده با قوطیهای متورم یا فرورفته، زنگ زده یا مشکوک به فساد خودداری کنید قبل از خوردن غذا و بعد از توالت دستهای خود و کودکانتان را با آب و صابون بشویید در هنگام شستن دستها باید تمام نقاط دست از جمله کنار انگشتان، زیر ناخن ها، مچ ها، گودی کف دست و پشت دست را به صابون آغشته کنید و با آب بشویید کودکان شیرخوار را با شیر مادر تغذیه کنید .
انتهای پیام/د