مدیر اداره دامپزشکی ملایر از پلمب یک واحد رستوران در این شهرستان خبر داد.

پلمب یک واحد رستوران در ملایربه گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، علی قلی زاده، مدیر اداره دامپزشکی ملایر گفت: اجرای طرح نوروزی از ۲۰ اسفند ماه سال گذشته شروع شده و تا ۱۶ فروردین ماه ادامه داشت.

وی  تعداد بازدید‌های صورت گرفته توسط دامپزشکی ملایر از آغاز این طرح را ۳۹۶ مورد دانست و گفت: این بازدید‌ها شامل ۳۰۷ مورد از اماکن عرضه مواد خام دامی، ۳۵ مورد بازدید از کشتارگاه‌ها و واحد‌های بسته بندی و بقیه از رستوران‌ها، هتل‌ها و مهمان پذیر‌ها بوده است.

مدیر اداره دامپزشکی ملایر اضافه کرد: در بازدید‌های انجام شده از واحد‌های عرضه  ۷۶۸ کیلوگرم انواع مواد خام دامی غیر قابل مصرف ضبط و معدوم شد.

قلی زاده ادامه داد: در طرح نوروزی امسال تعداد ۳۳ واحد شامل ۲۹ واحد عرضه مواد خام و ۴ واحد رستورانی نیز به اداره تعزیرات حکومتی معرفی شدند.

وی افزود: در طرح  نوروزی اداره دامپزشکی ملایر ۹ واحد شامل هشت واحد عرضه مواد خام  و یک  رستوران با دستور دادستان پلمب شدند.

انتهای پیام/ب

کشف ۷۶۸ کیلوگرم انواع مواد خام دامی غیر قابل مصرف در ملایر

 

برچسب ها: تعزیرات ، پلمپ
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.