به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بعضی از سبزیها همیشه نیستند مثل ترخون و مرزه بعضیها هم گاهی برای استفاده مقدار کمی لازم داریم مثل ریختن جعفری یا گشنیز داخل سوپ پس با این روش میتوانید فریز کنید و هر وقت لازم دارید یک دانه یا دو تا را استفاده کنید.
اول سبزی مورد نظر را خریده و پاک کرده و میشوییم و خرد میکنیم بعد در قالب یخ میریزیم و حسابی فشرده میکنیم.
میگذاریم داخل فریزر تا یخ بزند بعد از قالب در میآوریم ...
و داخل کیسه فریزر میریزیم و میگذاریم داخل فریزر هر وقت خواستیم یکی یا دوتا هر چندتا که احتیاج داشتیم از آن را بر میداریم.
* سبزیتان خشک نباشد کمی آبدار باشد.
منبع: زندگی آنلاین
انتهای پیام/