به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ، محمودی زاوه رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان قائنات گفت: در راستای نظارت بهداشتی بر تولید و توزیع گوشت قرمز سالم و بهداشتی بصورت روزانه از کشتاردامهای سبک و سنگین و همچنین گوشتهای وارد شده به شهرستان نظارت بهداشتی صورت میگیرد.
وی افزود: کارشناسان نظارت در ابتدای سال جدید بر اولین محموله گوشت قرمز تازه گوسفندی که به تعداد ۱۵۷ لاشه به وزن تقریبی ۳ هزار کیلوگرم از مبدا استان سیستان بلوچستان به مقصد شهرستان قاینات جهت تنظیم بازار وارد شده بود نظارت بهداشتی نمودند.
محمودی زاوه در ادامه از همشهریان خواست جهت نگهداری و مصرف اصولی گوشت قرمز نکاتی از جمله گوشت دارای مهر و برچسب بهداشتی دامپزشکی، فاقد هر گونه بو یا رنگ غیر طبیعی باشد، دارای تاریخ تولید و مشخصات معتبر، باشد
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان قائنات با اشاره به اینکه از انجماد مجدد گوشت خوداری شود، اظهار کرد: گوشت تازه دردمای صفر تا ۴ درجه سانتی گراد و منجمد در دمای ۱۸- درجه سانتی گراد نگهداری شود.
وی در پایان گفت: مطمئنا تهیه گوشت از مراکز عرضه مجاز و دارای تاییدیه بهداشتی دامپزشکی تضمین کننده سلامت مصرف کنندگان میباشد.
انتهای پیام / ط آ