نماینده ولی فقیه در استان وامام جمعه کرمانشاه گفت : در ساخت تمدن اسلامی مد نظر در بیانیه گام دوم انقلاب، دانشگاهیان می توانند مهمترین نقش را ایفا کنند.

 به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ،آیت الله "مصطفی علما" نماینده ولی فقیه در استان وامام جمعه کرمانشاه در نشست "نقش دانشگاهیان در گام دوم انقلاب" در جمع روئسا و دیگر مسئولین دانشگاه‌های استان گفت : تمام حرکات و رفتارهای انسان و جامعه انسانی بنا بر دستورات اسلامی باید مبتنی بر دانش و علم باشد.

وی گفت : خداوند انسان را برترین مخلوقات خود نامیده و دلیل آن را اینگونه بیان می کند که پشتوانه آفرینش انسان علم و دانش است و انسان با دانش می تواند هر مشکلی را حل کند.

وی با تاکید بر لزوم توجه به علم و پژوهش در انجام امور، گفت: اگر قبل از هر کاری از پژوهش و علم مورد نیاز استفاده شود، کمترین مشکلات بوجود خواهد آمد. همانطور که اگر در موضوعاتی همچون سیل و زلزله اموری همچون شهرسازی و خانه سازی مبتنی بر دانش انجام شود، گرفتاریها بسیار کمتر خواهد شد.

وی در ادامه با اشاره به تاکید بر جایگاه علم و دانش در بیانیه گام دوم انقلاب ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری، گفت: در این بیانیه نقش علم و دانش در توسعه و ساخت تمدن اسلامی به خوبی توضیح داده شده است.

وی گفت: در ساخت تمدن اسلامی مد نظر در گام دوم انقلاب دانشگاهیان می توانند مهمترین نقش را اجرا کنند، چرا که تمدن اسلامی نیازمند علوم و دانشمندان متعهد است.

آیت الله علما گفت: همواره باید در نظر داشته باشیم که علم و دین باید در کنار یکدیگر رشد و توسعه یابند، چرا که علم تنها می تواند منجر به خسارات و تهدید های بزرگی علیه بشریت شود. همانطور که امروز حکومت آمریکا با در اختیار داشتن علوم جدید جنایات وحشتناکی را در دنیا انجام می دهد که یکی از آنها تشکیل داعش بود که کلینتون وزیر خارجه وقت آمریکا عتراف می کند که 120 کشور جهان را گشتم تا داعش را درست کردیم.

رییس دانشگاه رازی کرمانشاه نیز در این نشست گفت: باید در گام دوم انقلاب نگاه علمی و کارشناسانه تری به موضوعات اجرایی و عملیاتی حاکم کنیم تا بتوانیم به سمت تشکیل تمدن اسلامی مد نظر مقام معظم رهبری حرکت کنیم.

"محمد ابراهیم اعلمی آل آقا" افزود: متاسفانه امروز از توان دانشگاه ها جهت توسعه و پیشرفت کشور به خوبی استفاده نمی شود و این درحالیست که در عمده تصمیم گیریها و برنامه های کشور بایستی نظرات دانشگاهیان و اساتید وجود داشته باشد.

وی گفت: استفاده از نظرات کارشناسی دانشگاهیان توسط مسئولین اجرایی کشور و همچنین جهت عملیاتی شدن اقتصاد مقاومتی می تواند دریچه امیدی را برای آینده تشکیل این تمدن اسلامی بگشاید .

 محمودرضا مرادی رییس دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه نیز گفت: امروز کشور ما در تولیدات علمی و مقاله ای در جایگاه هفدهم دنیا قرار دارد، اما در تبدیل علم به رفاه عمومی مردم و ثروت آفرینی برای کشور در مقام نودم هستیم که این نشان از ضعف و فاصله فراوان در این قسمت می باشد.

مرادی افزود: برای برداشتن گام دوم انقلاب بایستی بتوانیم علم و تولیدات علمی کشور را به رفاه عمومی و ثروت تبدیل کنیم که در این راه دانشگاهیان وظیفه بسیار مهمی بر عهده دارند.

وی افزود: مسئولین نیز باید در فعالیت های خود از دانشگاهیان استفاده کنند و این ضعف بزرگ را در مدیریت اجرایی کشور برطرف کنند.

 محمدرضا حبیبی رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه نیز گفت: همواره یک حلقه مفقود از ارتباط بین مسئولین ستادی دانشگاه ها و مسئولین اجرایی کشور وجود دارد که بسیاری از مشکلات کشور نیز ناشی از این موضوع است.

حبیبی گفت: نبود فعالیت های مشترک بین دانشگاهه ای کشور و به تبع استان نیز یکی از کمبودهای موجود است که می توان با چنین اقدامی حرکات علمی بزرگی را رقم زد.

در ادامه این جلسه بهرام بادکو رییس سازمان جهاددانشگاهی استان کرمانشاه با اشاره به نام گذاری سال 98 بعنوان سال" رونق تولید" توسط مقام معظم رهبری، خواستار توجه ویژه به موضوع اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاه ها شد و این امر را در رونق تولید موثر دانست.

بادکو با تاکید بر اینکه سازمان جهاددانشگاهی استان همچون سال های گذشته آمادگی پذیرش ماموریت های ویژه در راستای بهبود مشکل کسب و کار فارغ التحصیلان را دارد، گفت: توجه خاص به ایجاد بسترهای اشتغال فارغ التحصیلان زمینه ساز رونق تولید و توسعه اقتصاد دانش بنیان در استان می گردد.

 یوسفوند مسئول بسیج اساتید دانشگاه های استان نیز در این نشست اظهار داشت: همه ی دانشگاهیان و اساتید بایستی بیانیه گام دوم انقلاب را به خوبی و با دقت مطالعه کنند که بتوانند در حرکت به سمت ساخت تمدن اسلامی سهم موثری داشته باشند.

یوسف وند افزود: در چهل سال گذشته انقلاب اسلامی از موانع و مشکلات و مزاحمت های بسیاری با سربلندی عبور کرده که می توان به تحریم های وسیع آمریکا، تحمیل 8 سال جنگ با حمایت تمام جانبه 32 کشور و قدرتهای بزرگ جهان و همچنین ایجاد گروهک داعش اشاره داشت.

وی گفت: امروز نیز در شرایط سختی در جنگ با دشمنان قرار داریم و آنها همه تلاش خود را بکار بسته اند که با نهایت سیاه نمایی مردم ما را از پشتیبانی انقلاب مایوس کرده و در ادامه این راه سست کنند.

وی افزود: ملت بزرگ ایران و جمهوری اسلامی ایران از این سختی نیز با قدرت عبور خواهند کرد و باز هم نقشه های شوم آنها را نقش بر آب می کنند.

یوسفوند گفت: جمهوری اسلامی ایران در برخورد با توطئه های آمریکا و دیگر دشمنان همواره هوشیار و با قدرت ظاهر شده که می توان به از بین بردن داعش توسط این نظام مقدس اشاره داشت. آنها قصد داشتند ایران امروز همسایه امپراطوری داعش باشد و نهایت تلاش خود را برای این کار انجام دادند اما جمهوری اسلامی ایران با رهبری حکیمانه مقام معظم رهبری همه این برنامه های شوم را در هم کوبید  .

 

 

انتهای پیام/د

تمام حرکات و رفتارهای انسان و جامعه انسانی بنا بر دستورات اسلامی باید مبتنی بر دانش و علم باشد

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.