مدیرکل صدا و سیمای فارس در پی حادثه تلخ سیل شیراز از تولید و پخش ۳ هزار و ۶۴۱ دقیقه برنامه از صدا و سیمای فارس در ارتباط با سیلاب خبر داد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، سهرابی مدیرکل صدا و سیمای فارس با اشاره به تولید و پخش ۳ هزار و ۶۴۱ دقیقه برنامه از صدا و سیمای فارس در ارتباط با سیلاب، اظهار کرد: حوزه پشتیبانی با ۱۱ خودرو برای خدمت رسانی در مرکز حاضر و همچنین با وجود تعطیلات ایام نوروز ۱۹۷ نفر از همکاران به صورت شبانه روزی در خدمت مدیریت بحران رسانه بودند.

وی ادامه داد: در مجموع در مدت ۳ روز در سه حوزه تولیدی به تعداد ۵۵۷ قسمت (برنامه و خبر) بیش از ۶۰ ساعت (۳ هزار و ۶۴۱ دقیقه) به موضوع پرداخته و ۲۸۵ پست به مدت ۲۸۰ دقیقه در فضای مجازی منتشر شده است.

مدیرکل صدا و سیمای فارس گفت: در همان دقایق اولیه اتاق فکر مدیریت بحران مرکز با حضور معاونان حوزه پیام برگزار و ویژه برنامه‌های صدا و سیمای مرکز با رویکرد اطلاع رسانی لحظه به لحظه، آموزش، هشدار، هدایت مسافران نوروزی و حفظ آرامش جامعه تولید و پخش شد.

وی با اشاره به اینکه به محض دریافت خبر وقوع حادثه از ستاد مدیریت بحران استان، زیرنویس‌های خبر پخش و تصاویر ۳۴ دوربین مرکز کنترل ترافیک در تمام نقاط شهر شیراز روی آنتن رفت، افزود: ویژه برنامه سیما به صورت زنده شروع و مسئولان استانی به صورت تلفنی و حضوری در برنامه حضور یافتند و پخش ویژه برنامه رادیو فارس نیز در قالب ارتباط با مسئولان استانی و اطلاع رسانی آغاز شد و با برقراری ارتباط تلویزیونی و رادیویی با خبرنگار اعزامی مرکز به محل حادثه (دروازه قرآن) گزارش‌های لحظه‌ای به سمع و نظر مخاطبان رسید.

مدیرکل رسانه ملی در استان فارس ادامه داد: علاوه بر بخش‌های خبری ویژه، تولید بسته‌های خبری و اعزام خبرنگار در دقایق اولیه به محل حادثه و برقراری ارتباط با برنامه‌های رادیویی و تلویزیونی، بارگذاری اخبار مکتوب، گزارش‌های تصویری و آلبوم عکس به صورت لحظه‌ای در سایت خبرگزاری صدا و سیما و انتشار در فضای مجازی و پیام رسان‌ها صورت گرفت و با ارائه اطلاعات و اخبار دقیق و به موقع همراه با گفتگو با مسئولان مربوطه به ویژه مسئولان مدیریت بحران و نمایش تصاویر زنده از سطح شهر به شبهات و شایعات مطرح شده در سایر رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی مبنی بر سیل فراگیر شیراز پاسخ داده شد.

این مدیر رسانه‌ای تصریح کرد: با برقراری ارتباط زنده با شبکه‌های رادیویی و تلویزیونی سراسری و بخش‌های خبری شبکه‌های سراسری به ویژه شبکه خبر وضعیت شیراز و استان به هم وطنان در سراسر کشور اطلاع رسانی شد.

سهرابی گفت: آگاهی بخشی نسبت به مسیر‌های پرخطر با محوریت پلیس راه در دستور کار حوزه‌های پیام قرار گرفت.

وی اضافه کرد: همچنین با انتشار سریع اخبار صحیح و بازنشر صحبت‌های مسئولان در شبکه فارس مقابله با شایعات در فضای مجازی صورت گرفت و کمپین «مهمان من» راه اندازی شد.

مدیرکل صدا و سیمای فارس گفت: در روز اول حادثه اکثر مسئولان مرتبط از طریق رادیو، تلویزیون و خبر فرصت گفتگو با مخاطبان را پیدا کردند.

وی با اشاره به این که پخش ویژه برنامه‌های زنده صدا و سیما از صبح شروع و تا چند روز پس از وقوع سیل ادامه داشت، افزود: در این برنامه‌ها مسئولان حاضر و نسبت به مناطق درگیر سیل و چگونگی کمک رسانی به آن‌ها با مردم صحبت کردند و خبرنگاران و گزارشگران مطالبات و خواسته‌های مردم را در قالب گزارش آماده و در این برنامه‌ها پخش کردند.

سهرابی تصریح کرد: همچنین تصاویر دریافتی از طریق فضای مجازی، پیامک و تلفن‌های مردمی در این برنامه‌ها مستمر پخش شد.
مدیر رسانه ملی در استان فارس تصریح کرد: زیرنویس اطلاع رسانی در سیما و پخش اطلاعیه در رادیو و عکس نوشت در فضای مجازی لحظه‌ای قطع نشدو خبرگزاری صداوسیما لحظه به لحظه خبر‌های مرتبط را منتشر و در شبکه سیما و صدا بازنشر می‌شد و معاونان و مدیران حوزه‌های تولیدی - خبری و فنی از زمان بروز حادثه به صورت آماده باش مشغول خدمت بودند و شب را در مرکز به صبح رساندند.

مدیرکل صدا و سیمای فارس با بیان این که گزارش‌های میدانی از مردم و مهمانان نوروزی و نظرخواهی در مورد نحوه خدمات رسانی دستگاه‌های مختلف و عملکرد صدا و سیما صورت گرفت، گفت: از خودگذشتگی، مهربانی و مهمان نوازی مردم شیراز از اسکان حادثه دیدگان و تهیه غذا، تعمیر خودرو و تلفن همراه در برنامه‌های رادیویی و تلویزیونی در دو حوزه ملی و استانی شبکه‌های رادیویی و تلویزیونی به نمایش گذاشته شد.

سهرابی افزود: حوزه سیما در قالب ۴ عنوان برنامه در ۱۷ قسمت به مدت ۲۷ ساعت (۱۶۲۶ دقیقه) و زیرنویس ۲۴ ساعته، حوزه صدا در قالب ۳ عنوان برنامه در ۴ قسمت به مدت یک هزار و  ۵۰۰ دقیقه (۲۵ ساعت)، حوزه خبر ۵۳۶ خبر به مدت ۵۱۵ دقیقه لحظه به لحظه نقش موثری در آگاه سازی مردم ایفا کردند.

وی با اشاره به مسئولیت پذیری همکاران حوزه‌های پیام تصریح کرد: سیمای فارس با برقراری ۳ ارتباط زنده با شبکه شما، شبکه خبر، شبکه دو و شبکه سه به منظور اطلاع رسانی به هم وطنان از وضعیت حادثه، پخش برنامه زنده "فارسی شو"، پخش برنامه زنده «کاشانه مهر» و پخش همزمان از شبکه شما، پخش گزارش از حادثه دیدگان و وضعیت آب گرفتگی محله سعدی و برقراری ارتباط‌های متعدد با کارشناس هواشناسی، قرار دادن قاب تصویر زنده از وضعیت خیابان‌های استان اطلاعات در خصوص وضعیت جوی را در اختیار شهروندان قرار داد.

مدیرکل صدا و سیمای فارس بیاتن کرد: پخش تصاویر ارسالی مردم، پخش گزارش نظرخواهی از مردم در مورد نحوه خدمات رسانی دستگاه‌ها و نهادها، عملکرد صدا و سیما، همدلی و یاری رسانی مردم شیراز، برنامه ریزی برای پخش برنامه زنده از محل دروازه قرآن با همکاری شهرداری شیراز همزمان از یکی از شبکه‌های ملی با هدف نمایش شیراز آماده پذیرایی ار مهمانان نوروزی، برنامه ریزی برای پخش گزارش‌های مکرر از نوعدوستی مردم شیراز با هدف برندسازی این خصلت نیکوی انسانی و تعمیم آن به جامعه و صدای مرکز فارس با پخش تصاویر حادثه و اطلاع رسانی از طریق رادیو نما از دیگر برنامه‌های پخش شده از شبکه فارس است.

وی تصریح کرد: پخش ویژه برنامه رادیویی تا شامگاه، اختصاص برنامه شب چراغ و بهار نارنج، ارتباط با مراکز کرمان، مازندران، بوشهر، یزد، گیلان، سیستان و بلوچستان، اردبیل، آبادان، هرمزگان، قرائت پیام‌ها و پخش ارتباط تلفنی از ابراز همدردی هم وطنان، اطلاع رسانی لحظه‌ای از خدمات رسانی مسئولان، راهنمایی به مسافران نوروزی و خبر مرکز فارس با برقراری ۱۷ ارتباط تلفنی زنده با ۷ شبکه سراسری زیارت، پیام، شما، تماشا، شبکه دو، افق و شبکه پنج، نقش موثری در اطلاع رسانی مطلوب و ایجاد روحیه به مردم داشتند.

سهرابی با تاکید بر این که فضای مجازی و حوزه فنی مرکز فارس با پشتیبانی و همراهی موثر خود نقش ارزنده‌ای در حادثه سیل شیراز ایفا کردند، گفت: فضای مجازی با تولید و انتشار پوستر و اطلاع نگاشت به عنوان پیش آگاهی قبل از بروز حادثه در فضای مجازی، انعکاس سریع اخبار حادثه سیل و آگاهی بخشی نسبت به مسیر‌های پرخطر بلافاصله پس از بروز حادثه، بازانتشار و انعکاس بخش‌های خبری پخش شده از تلویزیون فارس در فضای مجازی، انتشار سریع اخبار صحیح، تولید عکس نوشت از خدمات دستگاه‌های خدمت رسان سپاه، ارتش، نیروی انتظامی، شهرداری و ... تهیه سریع عکس نوشت از محل‌های اسکان مسافرین، ایجاد کمپین "مهمان من" برای اسکان مردمی مسافران، انعکاس خدمات و تلاش‌های رسانه‌ای شبکه فارس، بازنشر برنامه‌ها رادیویی و تلویزیونی و خبری، تولید و انتشار ۱۷۰ پوستر و اینفو گرافی، انتشار ۶۵ ویدیوکلیپ و تصاویر ارسالی مردم و حوزه فنی مرکز با اعزام بلافاصله SNG به محل حادثه (دروازه قرآن) با استفاده از UPS و پخش ارتباط مستقیم از محل حادثه با شبکه‌های شما، خبر، اعزام SNG به استانداری فارس و پخش ارتباط مستقیم با شبکه فارس و خبر، فراخوانی نیروی انسانی و تشکیل تیم ۱۰ نفره شیفت کمکی علاوه بر شیفت روتین برای خدمات رسانی به حوزه‌های پیام، فراهم کردن ۲ دستگاه ژنراتور برق برای برق رسانی به SNG شب را به صبح رساندند.

انتهای پیام/چ

تولید و پخش برنامه هایی  در ارتباط با سیلاب از صدا و سیمای فارس

برچسب ها: حوادث ، مدیریت بحران
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار