به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در کردستان این غذا را با کته یا نان سرو میکنند تا به شکل یک وعده غذایی کامل در بیاید.
مواد لازم:
کنگر: یک کیلو گرم
آرد:یک پیمانه
نمک: یک قاشق سوپ خوری
فلفل سیاه: یک قاشق چای خوری
زیره ساییده: یک قاشق چای خوری
بکینگ پودر: یک قاشق چای خوری
تخم مرغ: ۳ عدد
شیر: نصف پیمانه
کره: ۳ قاشق سوپ خوری (آب شده)
زعفران:۳ قاشق سوپ خوری (آب کرده)
روغن: ۲ پیمانه
برنج به صورت کته: ۲.۵ پیمانه
ماست چکیده یا خامه ای: یک پیمانه
طرز تهیه قایرمه؛ بفرمایید کنگر سوخاری
طرز تهیه:
۱. ابتدا تیغ کنگرها را میگیریم و آنها را میشوییم و به قطعات مناسب و دلخواه برش میزنیم.
۲. آرد را در ظرفی میریزیم و نمک، فلفل، زیره و بکینگ پودر را به آن میافزاییم و مخلوط میکنیم.
۳. در ظرفی تخم مرغ، شیر، کره و زعفران دم کرده را مخلوط میکنیم و با هم زن خوب میزنیم و به آرد میافزاییم و هم میزنیم تا مایه به غلظت ماست برسد (اگر مایه کمی شل بود، میتوانید کمی آرد به آن اضافه کنید).
۴. سپس کنگرها را درون مایه میریزیم و بعد در روغن سرخ و با برنج کته میل میکنیم.
نکات:
۱- اگر کنگر دوست ندارید میتوانید به جای آن از ساقه کرفس استفاده کنید.
۲- اگر از رژیم خاصی پیروی میکنید، به جای کره و ماست خامهای از روغن و ماست کم چرب استفاده کنید.
منبع: روزنامه خراسان
انتهای پیام/