به گزارش خبرنگار حوزه محیط زیست گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، مسعود تجریشی معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست در نشست کرسی آزاد اندیشی رسانهای با عنوان مدیریت بحران سیل اظهار کرد: از لحاظ بلایای طبیعی، کشور ما در ۳۰ سال اخیر جزء ۱۰ کشور اول دنیا بوده است؛ لذا باید تقسیم وظایف مناسب صورت گیرد و پیش بینیهای لازم به صورت منسجم انجام شود.
وی افزود: دوستان ما در سازمان هواشناسی میگویند که وقتی ما پیش بینی هیدرولوژیکی انجام میدهیم، مسائل ما به وزارت نیرو هم ارتباط پیدا میکند. پیش بینی هیدرولوژیکی به این معنی است که آیا بارشها به سیلاب منتهی میشوند؟ و اگر منجر به سیلاب میشوند، در چه حجمی هستند و در چه مناطقی رخ میدهند؟
معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به اینکه وقتی درباره تقسیم وظایف صحبت میکنیم، منظور ادغام مجموعهها در یکدیگر نیست، ادامه داد: به عنوان مثال در کشور مصر، موضوعات مربوط به هواشناسی و وزارت نیرو هر دو در یک وزارتخانه قرار دارند؛ اما آنها هم همین مشکلات ما را دارند؛ بنابراین کشوری داریم که بحث پیش بینی و مسائل اجرایی آن، هر دو در یک وزارتخانه قرار دارد، اما کماکان مشکلات ما را دارد و یک کشور هم مثل تونس داریم که بحث پیش بینی و مسائل اجرایی آن، در دو مجموعه مختلف قرار دارد و آنها هم همین مسائل و مشکلات ما را دارند.
وی تصریح کرد: کشورهایی که دارای محیط زیست بهتر هستند، لزوما کشورهایی نیستند که درآمد اقتصادی بالاتری دارند؛ بلکه خیلی از کشورها مثل کشورهای آفریقایی، درآمد اقتصادی پایینی دارند، اما هماهنگی میان دستگاه هایشان زیاد است.
انتهای پیام/