برومند چهارآیین عضو هئیت مدیره کانون سراسری مرغداران گوشتی در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، از افزایش ۳۰۰ تومانی نرخ مرغ در بازار خبر داد و گفت: امروز نرخ هر کیلو مرغ زنده درب مرغداری ۹ هزار و ۵۰۰ تا ۱۰ هزار و ۳۰۰ و مرغ آماده به طبخ در خرده فروشیهای سطح شهر ۱۳ هزار و ۵۰۰ تا ۱۴ هزار تومان است.
وی افزود: با توجه به واریز حقوق و ازدیاد تقاضا برای خرید در پایان ماه پیش بینی میشود که قیمت مرغ با نوساناتی در بازار روبرو شود.
چهارآیین نرخ واقعی هر کیلو مرغ زنده درب مرغداری ۹ هزار و ۲۰۰ و مرغ آماده به طبخ را ۱۴ هزار تومان اعلام کرد و گفت: با توجه به آنکه عرضه مرغ با نرخهای بالاتر گران فروشی است، از این رو مردم هر گونه تخلف را با سامانه ۱۲۴ در جریان بگذارند تا در اسرع وقت به شکایت آنها رسیدگی شود.
بیشتر بخوانید: ضرورت افزایش قدرت چانهزنی تشکل فراگیر صنعت طیور
این مقام مسئول ادامه داد: با توجه به شرایط کنونی عرضه و تقاضا جای هیچ گونه نگرانی مبنی بر نوسان قیمت نیست.
چهار آیین با اشاره به اینکه بازار نهادههای دامی تعریفی ندارد، بیان کرد: با توجه به افزایش سرسام آور قیمت نهادههای دامی، مرغداران نسبت به آینده بازار ذرت و کنجاله سویا نگرانیهایی دارند که این امر موجب شده تا تولیدکنندگان تمایلی به جوجه ریزی ندارند.
عضو هئیت مدیره کانون سراسری مرغداران گوشتی با اشاره به اینکه قیمت واقعی مرغ با نرخ مصوب تنظیم بازار تفاوت معناداری ندارد، بیان کرد: با توجه به افزایش قیمت ذرت، کنجاله سویا، واکسن و سایر ریز مغذیها نرخ مصوبی که از سوی کارگروه تنظیم بازار اعلاممی شود، جوابگوی هزینه مرغداران نیست. از این رو انتظار میرود مسئولان ذی ربط براساس هزینه واقعی تولید نرخ مصوب را اعلام کنند.
چهارآیین ادامه داد: هم اکنون نرخ مصوب هر قطعه جوجه یکروزه با هزینه حمل و بیمه ۲ هزار و ۷۰۰، کنجاله سویا ۲ هزار و ۶۵۰ و ذرت یک هزار و ۵۰۰تومان اعلام کرد که با احتساب ۱۰ درصد سود نرخ واقعی هر کیلو مرغ زنده حداقل ۹ هزار و ۲۰۰ تومان است.
وی با اشاره به اینکه جوجه یکروزه، ذرت و کنجاله سویا ۸۰ درصد قیمت تمام شده تولید را تشکیل میدهد، بیان کرد: با توجه به آنکه کنجاله سویا وذرت جایگزینی در واحدهای مرغداری ندارد، از این رو دولت موظف است با شفافیت تمام و براساس یک برنامه مدون موضوع تامین کنجاله سویا و ذرت را برای پایداری تولید در صنعت طیور به زودی روشن کنند و در غیر این صورت پیامدهای نامطلوب گریبانگیر تولیدکنندگان میشود.
عضو هئیت مدیره کانون سراسری مرغداران گوشتی در پایان تصریح کرد: اگرچه مسئولان تنظیم بازار با اجرای نرخهای دستوری به دنبال تنظیم بازار هستند، اما نرخ مصوب ۷ هزار و ۲۰۰ تومانی هر کیلو مرغ زنده کاهش جوجه ریزی در واحدهای مرغداری را به همراه خواهد داشت چرا که فروش با نرخ مصوب زیان تولیدکننده را در بردارد.
انتهای پیام/
ای خدا چه گناهی کردیم
گرانی رمق مردم را گرفته است
خریدن هرچیزبرایمان آرزوشده است