به گزارش خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،محمد علی فروغی ابری نایب رییس اتحادیه فروشندگان گوشت سفید اصفهان اظهار کرد: مصرف دل و جگر، سنگدان، گردن و پای مرغ به شدت افزایش یافته است، اما هنوز خود مرغ بیشتر از این اعضا مصرف میشود. مصرف مرغ کاهش ۵۰ درصدی را تجربه کرده و در مقابل میزان مصرف اعضای جانبی مرغ افزایش یافته است.
وی افزود: قیمت اعضای دور ریز بدن مرغ نیز همراه با قیمت خود مرغ افزایش یافته که البته به نسبت ارزانتر است و مصرف بیشتری دارد. مردم گرایش بیشتری به دل و جگر مرغ پیدا کرده اند.
نایب رییس اتحادیه فروشندگان گوشت سفید اصفهان خاطر نشان کرد: طبق بررسیهای بهداشت اصناف، مصرف این نوع از محصولات غیر مجاز و تهدید کننده سلامتی افراد نیست. بسته بندیها و روش توزیع اعضای جانبی و دور ریز بدن مرغ نیز هر روز رشد میکند و باعث جلب توجه مشتریان بازار به این محصولات میشود.
جعفریان ادامه داد: توزیع این محصولات در بازار با مجوز دامپزشکی است و در صورتی که مشکلی برای مصرف هر کدام از آنها وجود داشته باشد این نهاد از ادامه توزیع آنها جلوگیری میکند. کارشناسان بهداشتی اداره دامپزشکی بر روند تولید و بسته بندی این محصولات نظارت کامل دارند.
افزایش قیمت مرغ در چند ماه اخیر و در آستانه ایام نوروز موجب کاهش تقاضای مردم برای خرید این محصول شده است، اما به گفته برخی از صاحبان واحدهای صنفی حتی میزان فروش این محصولات در برخی از مرغ فروشیها از خرید و فروش خود مرغ بیشتر شده است.
انتهای پیام/م